Ennyi volt? Erdélyi Mónika a jövőben nem szerepel képernyőn?

TV2 Erdélyi Mónika Joshi Bharat műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL KLub egykori sztárja egy évig volt a FEM3 Café műsorvezetője - erről tanúskodik a TV2 Csoport legújabb reklámplakátja. 

Erdélyi Mónika ugyanis lemaradt a plakátról, a Bors szerint pedig ez egyet jelent azzal, hogy a csatorna véget vetett a sztár FEM3 Cafés műsorvezetői pályafutásának. Persze ettől még láthatjuk pár alkalommal a képernyőn, hiszen ezen a héten is forgat az Édes élettel.

Forrás: Femcafé

"Január óta szinte egy nap szünetem sem volt, három műsorban dolgoztam egyszerre, szóval nem baj, hogy lazább lesz az időbeosztásom. Egyébként volt már olyan időszak az életemben, amikor egyáltalán nem voltam képernyőn, és akkor sem estem kétségbe. Éppen most is az Édes élettel forgatok, és ősszel folytatódik az Egészség Klinika is, szóval nem kell miattam aggódni" - mondta el a lapnak Erdélyi Mónika. A TV2 bejelentette, hogy a FEM3 arculata szeptember 5-től megváltozik, az újdonsült műsorok és műsorvezetők között üdvözlik Polyák Lillát, Stohl András lányát, Lucát, Kinter Oszkárt, Mádai Vivient és Várkonyi Andreát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.