Kefír: "Kifejezetten várom, hogy nő legyek"

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita -
Kefir Sztárban sztár átváltozás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nagyon régóta nem szerepelt egyetlen csatornán sem, így a rajongók már alig várják, hogy újra képernyőn láthassák kedvencüket. 

Kefír azonnal igent mondott a Sztárban sztáros szereplésre, és azóta komoly fogyókúrába kezdett: a leadott hat kiló után még ugyanennyitől szeretne megszabadulni. A műsor kapcsán elmondta, hogy szerinte nagyon erős a csapat, de nem fél a kihívásoktól. Kefir arról is beszélt, hogy kinek a segítségével készül fel a show-ra.

Csobot Adél egy tehetségkutató zsűritagja leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-kedvese-zsuritag-lesz-a-super-tv2-uj-musoraban.htmlA Super TV2 képernyőjén debütál a Sztárban sztár meg egy kicsi, a műsor egyik zsűritagja Csobot Adél lesz. TV + Sztárok--Nagyon ciki! A Tények közben kapta el a röhögés Marsi Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-szomoru-hir-konferalasa-kozben-kapta-el-a-rohoges-marsi-anikot-tv2-tenyek.htmlA Tények kedd esti adásában Marsi Anikó igen ciki szituációba keveredett. TV + SztárokOrigoNővel csókolózott Demi Moore és Bruce Willis lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160823-elkepeszto-novel-csokolozott-demi-moore-es-bruce-willis-lanya.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya, Tallulah ismét felkavarta az állóvizet. A botrányairól elhíresült sztárcsemete legutóbb meztelenül pózolt, majd kopaszra nyírta a fejét, most pedig egy nővel csókolózott. TV + SztárokAFPHoppá! Igazi luxusban ünnepelte születésnapját Radics Gigi: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160822-radics-gigi-szuletesnapja-igy-unnepelt-a-csinos-enekesno-video-a-partirol.htmlAz énekesnő szerelmével, a rokonsággal, és barátaival egy hajón ünnepelte huszadik szülinapját. A Sztárban sztár versenyzője úgy érzi, hogy az élete nem is lehetne ennél teljesebb. TV + SztárokOrigoMi van veled, Rihanna? A világsztár ismét felbosszantotta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160822-rihanna-ismet-felbosszantotta-rajongoit-a-v-fesztivalon.htmlBudapest után Angliában is kiakadtak a rajongók Rihannára. TV + SztárokOrigoEmma Stone kibékült színész pasijával? Úgy fest, igen!http://www.life.hu/sztarok/20160822-emma-stone-es-andrew-garfield-egyutt-voltak.htmlNem sokáig bírta egymás nélkül a dögös Emma Stone és Andrew Garfield. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.