Kenderesi Tamás: "Talán túlságosan is Michael Phelpsre koncentráltam"

úszás TV2 Mokka Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A olimpiai bronzérmes Tamás a Mokka műsorában járt és elárulta, hogy talán túlságosan is elsőbbséget élvezett, hogy a 200 méteres pillangóúszás elő- és középfutamában is megelőzze példaképét, Michael Phelpst. Vajon mi lett volna, ha nem erre koncentrál?!

Az ifjú úszótehetségünk elárulta, hogy számtalanszor elemezte, hogy Phelps hogyan úszik, és meghallgatta minden nyilatkozatát. A verseny előtti pillanatokban azonban már nem izgulat annyira a példaképe láttán,

inkább ellenfélként tekintett rá.

"Úgy voltam vele, hogy a példaképemet (Michael Phelps) és egy olimpiai bajnokot (Chad Le Clos) annyiszor verek meg, ahányszor csak tudok. És nem nagyon érdekelt, hogy mi történik a döntőben. Lehet, hogy ezért lettem ott csak harmadik, huszonhat századdal lemaradva az első helyről, mert nem spóroltam az erővel, és nem hittem el, hogy én fogok nyerni" - mesélte Tamás a Mokkában, majd azt is hozzátette, hogy később szeretne edzőnek tanulni, de mivel még csak 19 éves, ezért úgy érzi, hogy több olimpia áll még előtte.

Kassai Viktor „péniszén” pörög most az internethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-kassai-viktor-peniszen-porog-most-az-internet.htmlBoldogan konstatáltuk, hogy bizony, az internetezőknek még mindig nincs szüksége munícióra, ha a humorbombákról van szó. Most például páran kiszúrták, hogy az egyik kedvenc bírónk, Kassai Viktor meccs közben lóbálta a... TV + Sztárok--Mi történt? A szépséges Hódi Pamela szörnyeteggé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-a-szepseges-hodi-pamela-felismerhetetlen-lett.htmlLegutóbb, amikor Hódi Pamela egy szál bikiniben pózolt, mi is konstatáltuk, hogy Berki Krisztián egy mázlista, azonban a celeb újabban egy elég ijesztő képet osztott meg a feleségéről. Nézzétek csak! TV + SztárokOrigoA sors ismét összehozta Keresztes Ildikót és volt mentoráltjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-ujra-keresztes-ildiko-kezebe-kerul-volt-mentoraltja-hegyi-david-sorsa.htmlHat évvel ezelőtt Keresztes Ildikó szavazata döntött Hegyi Dávid sorsáról, akkor azonban az ifjú tehetségnek el kellett hagynia a színpadot. Most azonban a Star Academy nevű, új TV2-s tehetségkutatóban ismét találkoznak: Dávid versenyzőként, Ildikó pedig mint zsűritag. TV + SztárokOrigoNégy új műsorvezetővel rukkol elő az átalakuló FEM3http://www.life.hu/sztarok/20160819-hoppa-negy-uj-musorvezetovel-rukkol-elo-az-atalakulo-fem3.htmlTeljesen átalakul a FEM3, négy új műsorvezető érkezik, miközben Várkonyi Andrea és Joshi Bharat is visszatér a képernyőre egy-egy talkshow-val. TV + SztárokOrigoKeira Knightley átvert minket: évekig parókát hordotthttp://www.life.hu/sztarok/20160819-keira-knightley-bevallotta-hogy-evekig-parokat-hordott.htmlNem is sejtettük, de amikor Keira Knightley szépségét ecseteltük itt, itt, vagy éppen itt, akkor a színésznő végig egy parókával turbózta fel a külsejét. TV + Sztárok--Az Éjjel-Nappal Budapest Marcija eltűnik a képernyőkrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-enb-marci-eltunik-a-kepernyokrol.htmlCsütörtökön láthattuk utoljára a képernyőkön az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplőjét. Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatát elhagyja Marci, aki az első adás, 2013. február 11., óta szerepelt az RTL Klub képernyőjén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.