A TV2 műsorvezetője hat hosszú év után ismét szerelmes. Erika június 6-a óta alkot egy párt új kedvesével, aki ugyan nem szívesen szerepel, a tévés most mégis elárult pár dolgot a kapcsolatukról.

"Az első találkozás sorsszerű volt. Megtörtént a kézfogás, és azt vettem észre, hogy hosszú másodpercekig nézünk egymás szemébe. Elementáris erővel vonzódtunk egymáshoz már az első pillanattól" – mesélte a TV2-n látható TestŐr című műsor háziasszonya a Blikknek.

Vámos ErikaForrás:Facebook/Vámos Erika

Mint arról beszámoltunk, nem adatott meg Vámos Erikának, hogy természetes úton szülessen gyermeke, ezért szeretett volna örökbe fogadni egy hányattatott sorsú csöppséget. Alig több mint egy évvel ezelőtt még bizakodó volt, és remélte, hogy hamarosan édesanya lesz, azonban a bürokrácia buktatói miatt úgy tűnik, a kicsi később érkezik meg az életébe.

Erika párja azonban teljes mértékben támogatja kedvesét.

"A páromnak még tévéje sincs. Három hete együtt voltunk, amikor rájött, hogy egy hírességgel van együtt. Arról sem volt tudomása, hogy mióta szeretnék örökbefogadni egy babát" - árulta el Erika.

Forrás: Facebook/Vámos Erika

A műsorvezető arról is mesélt, hogy míg ő szeret aktív társasági életet élni, addig szerelme inkább kirándul, vagy pihen, azonban

ez sem jelent akadályt.

"Ez nem csak szerelem, hanem szenvedély is. Sosem éreztem még ilyet! Nincs lila köd, józan, racionális döntéseket hozunk. Tulajdonképpen már együtt lakunk, pedig hat évig egyedül éltem, ez eleinte furcsa volt. Érdekes, mert szinte alig van közös tulajdonságunk. Tűz és víz vagyunk,heves vitáink vannak, ám nem tartanak sokáig, pár perc után már békülünk is - mondta Vámos, majd hozzátette, hogy volt két hét, amikor úgy gondolta, hogy mégsem szeretne kapcsolatot,

jó neki egyedül.

"Ám nem viccelek, fizikai fájdalmat éreztünk, amikor külön voltunk. Nem tudtunk aludni, én napokig nem ettem, szinte úgy éreztem, hogy belehalok a hiányába, de ez fordítva is így volt."