Király Linda súlyos betegséggel került kórházba

krupp Sztárban sztár Király Linda fulladás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda a hétvégén belázasodott, kórházba került, és a vizsgálatok után nem engedték haza. Egy gyerekkori betegség miatt még a gégemetszéstől is tartani kellett - írja a Bors.

Linda sajnos nem tudta megkezdeni a felkészülést a Sztárban sztár adásaira, ami szeptember 11-én indul, ráadásul egy újabb beavatkozástól is tartani kell - mondta a Borsnak Linda egyik közeli ismerőse.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"A diagnózis szerint súlyos torok- és légúti megbetegedés miatt szökött fel a láza. Az orvosok kérdésére az is kiderült, hogy Linda gyerekkorában kruppos volt, így pontosan az történt, amitől a legjobban tartottak: kiújult a gyermekkori betegsége. A kruppról köztudott, hogy annyira be tud dagadni a torok, hogy akár fulladáshoz vezethet. Lindával is ez történt, ám szerencsére idejében került kórházba, így nem volt szükség az ilyenkor gyakori életmentő gégemetszésre. Szteroidot és antibiotikumot is kapott, és állandó megfigyelés alatt tartják" - mondta az informátor.

Linda infúziót kap, a láza már csillapott. Párja, Zsombor minden percét az énekesnő mellett tölti. Linda édesanyja elmondta, hogy nagyon megijedtek, mikor lányuk kisgyerekként először fulladozni kedzett, de szerencsére tini korára kinőtte a betegséget. Reméli, hogy lánya pár nap múlva jobban lesz, és elkezdheti a felkészülést a vasárnapi szereplésekre.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.