Rajongók figyelem! Változás lesz a Barátok köztben!

Forrás: Barátok közt -
időpont Barátok közt változás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt a legnépszerűbb sorozat, rengetegen kísérik figyelemmel a Berényi család sorsának alakulását.

A sorozattal kapcsolatos változást az RTL Klub a Facebook oldalán jelentette be. Ezen a héten péntekig még a szokásos időben, 20:50-kor kezdődik a Barátok közt, de augusztus 29-től, hétfőtől új időpontban, 21:20-kor jelentkeznek be Berényi Miklósék.

Forrás: Barátok közt
Hűha! Beyoncé meghallgatta, hogyan énekel Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20160825-radics-gigi-hangja-kalandos-uton-jutott-el-peldakepehez-beyoncehoz.htmlBotrányos videóval rukkolt elő az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-botranyos-videoval-aurelio-nemi-szervevel-reklamozta-az-rtl-klub-a-valovilag-powered-by-big-brother.htmlEddig nem látott pucér fotók kerültek elő Bódi Sylvirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-hoppa-eddig-nem-latott-fotok-kerultek-elo-bodi-sylvirol.htmlMonique Covet: "Készen állok a gyerekvállalásra!"http://www.life.hu/sztarok/20160825-monique-covet-mar-keszen-all-a-gyerekvallalasra.htmlEz nem lehet igaz! Hosszú Katinka máris munkába állt http://www.life.hu/sztarok/20160825-hosszu-katinka-egy-percet-sem-pihen-az-olimpia-utan-azonnal-irany-az-uszoda.htmlEzt látnod kell! Harmincéves kép került elő Lajcsirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-lagzi-lajcsi-igy-nezett-ki-harminc-evvel-ezelott-a-magyar-mulatos-zenesz-foto.html





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.