Fásy Mulató Sláger TV Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Ádám műsorait novembertől már nem láthatjuk többé a Sláger TV-n, mivel a zenecsatorna más műsorokat tervez.

A Fásy Ádám műsoraira vonatkozó szerződés 2016. november 30-án lejár, amelyet a gyártó jogtulajdonos és a Sláger TV sem kívánt meghosszabbítani – közölte a csatorna.

Forrás: Tv2

A hír igaz – erősítette meg a Borsnak a gyártó cég vezetője, Fásyné Gurzó Mária, majd az okokról is beszélt.

"Július végén közöltem a Tematic Kabellel, azaz a Sláger TV-vel, hogy nem kívánom meghosszabbítani a közöttünk lévő megállapodást, mely ez év novemberében lejár. Elég volt öt évet eltölteni ezen a csatornán. Mivel nem hosszabbítom meg a szerződést – bár a Sláger TV szerette volna –, ennek megfelelően nyilvánvalóan a férjem,

Fásy Ádám lekerül a csatorna képernyőjéről.

"Távozásunkat egyeztettük a hosszú évek óta velünk együttműködő előadóinkkal is, többek között az Apostol együttessel, Varga Viktorral, a Desperadóval, Csordás Tibivel, és sorolhatnám még tovább... Egyetértettek az elhatározásunkkal, ami azt jelenti, hogy velünk együtt ők is valamennyien otthagyják a csatornát. Természetesen a rajongóinkat, illetve nézőinket nem hagyjuk cserben – magyarázta, és hozzátette: a jövőben sem ő, sem férje nem szeretne nyilatkozni az ügyről" - szögezte le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.