Hetek óta a Hajdú-Sarka házaspár áll a figyelem középpontjában. Békülnek, vagy válnak? Amikor már azt hihettük volna, hogy csütörtökön végre kiderül az igazság, ellentmondásos hírek születtek: míg az egyik magazin szerint ismét együtt vannak, addig a másikban Kata azt hangoztatja, hogy erősnek érzi magát egy önálló élethez...

Újra együtt! – írta csütörtökön a Story magazin, a rajongók pedig egészen addig örültek, amíg nem szembesültek a Hot! magazinban leírtakkal.

"Úgy érzem, sikerült magamnak és a gyermekeim számára megteremteni az anyagi biztonságot. Bármi történjen, nem vagyok rászorulva senkire, nem függök senkitől. Valamiért eljutottunk idáig. Úgy éreztem, hogy időre van szükségem, és sokkal nyugodtabb vagyok akkor, ha külön vagyok" - mesélte Kata, aki azt is hozzátette, hogy férjével jó a kapcsolata, bár

csak barátinak nevezte a kettejük kommunikációját.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Mindenesetre a rajongóik számára reménykedésre ad okot, hogy Kata nyilatkozata szerint bár szóba került a válás,

ő inkább rendezné a problémákat.

"Érzem magamban az erőt az újrakezdéshez. De azt is el tudom képzelni, hogy sokkal jobban odafigyelve egymásra folytatni tudjuk. Ezt az idő fogja eldönteni. Tudom, hogy nehéz időszak elé nézek."

Forrás: Facebook/Sarka Kata

A Bors megkereste Hajdú Pétert is, aki közölte;

Mindenem meg­van, hogy jó életet élhessek!A lap információi szerint a sztárpár kapcsolata egyébként normalizálódni látszik, de hogy mindebből lesz-e újra szerelem, azt az idő dönti el.