Ez az a nap, amikor Emily Ratajkowski melle nagyon ki akart bújni a fürdőruhából

mell fürdőruha Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski az a nő, akinek minden egyes szexi képe feltűnést kelt. Rajongói egyszerűen képtelenek megunni a dögös fotókat.

Így nem is véletlen, hogy nap mint nap újabb villantásveszélyes pózokat vesz fel a modell, hogy újra és újra megmutassa dögös alakját. A meztelen fürdőzés után ezúttal egy szexi fürdőruhába bújt Emily, amiből méretes keblei majdnem ki is bújtak.

'Bu

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

VV Vivi: Négy tárgyból van meg az érettségim, magyarból nincs, ez látszik a beszédemenhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-vivinek-negy-targybol-van-meg-az-erettsegim-magyarbol-nincs.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigoVV Soma félmeztelenül mutatta meg, ki lesz a villa legsportosabb pasija http://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-soma-felmeztelenul-mutatta-meg-ki-lesz-a-villa-legsportosabb-bekoltozoje.htmlVV Soma láttán nekünk elsőre VV Aurélió jutott eszünkbe - nem véletlenül. TV + SztárokOrigoPumped Gabo: "Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk"http://www.life.hu/sztarok/20160826-pumped-gabo-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-reality-szereploje-es-parja-kozott-10-ev-korkulonbseg-van.htmlAz RTL Klubon teszi próbára kapcsolatát hétfő estétől a Balaton Sound táncos lábú pumpálója, aki állítja, jót tett szerelmüknek, hogy bevállalták a Nyerő Páros című realityben való szereplést. TV + SztárokOrigoKapás Boglárka legfrissebb szelfijétől mindeninek eláll a szavahttp://www.life.hu/sztarok/20160827-kapas-boglarka-uszono-legfrissebb-szelfijetol-mindeninek-elall-a-szava.htmlHa egy szexi pasi lőtt volna egy ilyen dögös képet, most azt írhatnánk, hogy lepattant a tangánk. Hogy is lenne ugyanez fordítva, amikor Bogi posztol valamit? Mit gondolnak ilyenkor az urak? Na, azt inkább nem fordítjuk át.TV + Sztárok--Hajdú Péter félmeztelenül relaxál: Magányos szelfit lőtt!http://www.life.hu/sztarok/20160827-hajdu-peter-showman-felmeztelenul-relaxal-a-napon-maganyos-szelfit-lott.htmlA héten síelni akart, most mégis a napon sütteti magát a válófélben lévő Hajdú Péter.TV + Sztárok--Állítják: Jakupcsek Gabriella váltja Liptai Claudiát a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160827-jakupcsek-gabriella-valtja-varandos-liptai-claudiat-a-tv2-nel.htmlNyolc hónapja találgatjuk, vajon hol tér vissza a képernyőre Jakupcsek Gabriel­la. Most úgy néz ki, hogy a TV2-n. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.