Drake a Rihannával való kapcsolatáról mesélt - nem is keveset!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano -
Drake MTV VMA Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV VMA díjátadón igencsak megeredt Drake nyelve Rihanna kapcsán. 

Jó ideje pletykálnak már arról, hogy Riri és Drake között jóval több van, mint szimpla barátság. A vasárnap esti MTV VMA díjátadón Drake őszintén mesélt arról, mit gondol a világsztárról. "Ő az, akibe gyakorlatilag 22 éves korom óta szerelmes vagyok. Ő az egyik legjobb barátom a világon, egyébként pedig egy ma élő igazi zenei legenda."

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Majd Drake felemlegette azt is, milyen volt először találkozni Ririvel. Ez 2005-ben, Torontóban történt, itt forgatta az énekesnő a "Pon de Replay" című videóját, később azonban a Work című szám miatt kerültek kapcsolatba.

Drake mesélt arról is, Ririt nem a számok, a díjak, az eladott lemezek határozzák meg: ő még mindig ugyanaz a barbadosi lány, ugyanazokkal barátokkal, aki a kezdetekben volt. Rihanna kapta egyébként az igen nagy elismerésnek számító Video Vanguard díjat, ami hatalmas dolog. "Az országomra gondoltam, amikor megkaptam a díjat. Annyira büszkék lesznek rám" - mondta Riri.

Rihanna Drake-nek is megköszönte a felkonerálást, nem is akrhogyan: egy csókkal. Micsoda páros!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Itt a VV8 első pucérkodása - Mindössze két órával a beköltözés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-a-vv8-elso-pucerkodasa-ket-oraval-a-bekoltozes-utan-vv-vivi-reszegen-furdzozott-meztelenkedes.htmlSzombat este nyolc beköltözővel elstartolt a VV nyolcadik szériája. A lakók hatalmas bulival ünnepelték a beköltözést, ráadásul az első meztelenekedésre sem kellett sokat várni. TV + SztárokOrigoVV Mici a villaszexről: "Én megpróbálom minél jobban összeszorítani..."http://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-mici-a-valovilag-8-szerint-nem-fog-bent-szexelni-mert-osszeszoritja.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigoVV Soma: "Tudtam volna főiskolára menni, meg egyetemre, de inkább a VV-t választottam"http://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-soma-a-valovilag-8-mehetett-volna-foiskolara-de-o-inkabb-a-vv-t-valasztotta.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigoEz az a nap, amikor Emily Ratajkowski melle nagyon ki akart bújni a fürdőruhábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-emily-ratajkowski-mellei-mindenutt-ott-vannak.htmlEmily Ratajkowski az a nő, akinek minden egyes szexi képe feltűnést kelt. Rajongói egyszerűen képtelenek megunni a dögös fotókat. TV + SztárokOrigoHoppá! Sarka Katának Hevesi Tamás sem tud ellenállnihttp://www.life.hu/sztarok/20160828-sarka-kata-kezebe-vette-az-iranyitast-nezd-mit-muvelt-hevesi-tamassal.htmlSarka Kata, aki műsorvezetőként is dolgozik, a kulisszák mögött, a sminkben vette kezelésbe egyik vendégét, Hevesi Tamást. TV + Sztárok--Titokban házasosodott össze Götz Anna és Böröndi Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20160829-titokban-hazasosodott-ossze-gotz-anna-szineszno-es-borondi-tamas-szinesz.htmlGötz Anna és Böröndi Tamás a legnagyobb titokban, augusztus 4-én mondta ki a boldogító igent az Óbudai Főtéren.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.