udvariatlanság Nyerő páros durva bánásmód Pumped Gabo Gergely Róbert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros című műsorban a pumpálós celeb udvariatlansága kiütötte a biztosítékot Gergely Róbertnél.

Pumped Gabo és párja, Sebestyén Ágnes az RTL Klub új realityjében már a műsor legelején lesokkolta a másik hét sztárpárt.

Gabo ugyanis olyat tett, amitől a többi résztvevő szóhoz sem jutott.

A celeb, amikor barátnőjével belépett a reality helyszínéül szolgáló villába, egy nem várt mozdulattal belökte Ágnest a medencébe, miközben a többiekhez igyekeztek. Gabo ugyan a párja után ugrott, de így sem aratott osztatlan sikert a húzása, ez a többiek reakciójából is látszott.

„Kaptunk egy Aurelio kettőt" – szaladt ki Kovács Dóri száján. Gergely Róbert pedig hozzátette: „Az én értékrendembe ez már nem fér bele, mondhatnám azt is, hogy sokkolt."

Pumped Gabo 10 évvel fiatalabb párjánál

„Ági az idősebb, és sokszor mondogatja, hogy őt ez zavarja, mert nyilván neki már mások az elképzelései, mint nekem" – mesélte a Life.hu-nak Gabo.

Pumped Gabo: "Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk"http://www.life.hu/sztarok/20160826-pumped-gabo-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-reality-szereploje-es-parja-kozott-10-ev-korkulonbseg-van.htmlAz RTL Klubon teszi próbára kapcsolatát hétfő estétől a Balaton Sound táncos lábú pumpálója, aki állítja, jót tett szerelmüknek, hogy bevállalták a Nyerő Páros című realityben való szereplést. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András különleges helyen őrületes koncertet adotthttp://www.life.hu/sztarok/20160827-kallay-saunders-andrast-a-strandfesztivalon-a-balaton-partjan-faggattuk-a-fesztivalszezonrol.htmlA Strand Fesztiválon hatalmas bulival örvendeztette meg a közönséget az énekes, aki a Balaton-parton zúzta együttesével. TV + Sztárok--Legendás valóságshow-szerelmekhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-az-rtl-klub-valovilag-legendas-szerelmeit-idetuk-fel-aureliotol-vv-fannin-at-vv-attilaig.htmlA se veled, se nélküled kapcsolatoknak se szeri, se száma nem volt az alatt a 14 év alatt, amióta mások életét kukkolhattuk a tévében. Most az elmúlt évek lávsztorijaiból csemegéztünk. TV + SztárokOrigoPapp Gergő: „Egy párkapcsolatban bármi megtörténhet"http://www.life.hu/sztarok/20160826-papp-gergo-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-reality-szereploje-elarulta-a-jo-parkapcsolat-titkat.htmlA műsorvezető és felesége hétfőn este a Nyerő Páros című vetélkedő realityben mutatják meg, hogyan győzik le a félelmeiket és hogyan küzdenek azért, hogy büszkék lehessenek egymásra. TV + Sztárok--Ilyen gyermeksztár volt Szandi, Szinetár Dóra és Beryhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-szandi-szinetar-dora-sugar-bertalan-szekeres-nora-abel-anita-wolf-kati-ullmann-monika.htmlGyermeksztárként indultak, és van, akinek a karrierje ma is töretlen, de például Sugár Berci teljesen más hivatásban találta meg önmagát. TV + SztárokOrigoSztárok akkor és most – Így indult Rúzsa Magdi és Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160810-ruzsa-magdi-toth-gabi-tolvai-reni-der-heni-akkor-es-most-megmutatjuk-hogyan-indultak-a-megasztarbol.htmlA magyar zenei élet első számú dívái a kezdetekkor teljesen más külsővel léptek a tehetségkutató zsűrije elé. Igaz, ma már Rúzsa Magdi, Dér Heni, Tolvai Reni és Tóth Gabi máshogy festenek, érdekes utat jártak be a szárnypróbálgatástól a sztárságig. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.