Götz Anna és Böröndi Tamás a legnagyobb titokban, augusztus 4-én mondta ki a boldogító igent az Óbudai Főtéren.

A Borsnak azt mesélték, nagyon boldogok és hálásak a sorsnak, hogy átlépve az ötödik ikszet egymásra találtak. Az esküvő is pont úgy sikerült, ahogy megálmodták.

"Szerettük volna az esküvőt titokban tartani, de utólag mégis kiderült. Csak a szűk család és a tanúk voltak jelen. Ők is olyanok voltak, akik valóban tanúi voltak a szerelmünknek, drukkoltak nekünk, az elsô perctôl fogva hittek bennünk, és mellettünk álltak a nehéz idôszakokban is. Nem akartunk senkit megbántani, de ha elkezdjük a meghívásokat, valaki biztos kimaradt volna, viszont nem feledkeztünk el a barátainkról sem. Meghívtuk őket magunkhoz egy kerti partira. Egyikünknek sem ez az első házassága, de az utolsó, az biztos. Egyetlen ürömünk van csak az örömben, hogy ilyen későn találkoztunk" - mondta Anna.

Götz AnnaForrás: MTV

Tamást teljesen lenyűgözte Anna szépsége, aki egy elegáns, kék ruhában mondta ki az boldogító igent. A vőlegény teljesen zavarban volt, elmondása szerint összevissza bakizott. Nem mondta, hanem kérdezte: igen? Rá is szóltak, hogy ezt határozottan illik kimondani.

Anna és Tamás öt éve szerettek egymásba, és négy éve élnek együtt. A férfi többször is megkérte szerelme kezét, Anna azonban csak az összeköltözés után vette komolyan az ajánlatot. Mindketten voltak már házasok korábban.