Hétvégén debütált az itthon egyedülálló Star Academy, ami egyszerre tehetségkutató és valóságshow is. A két műsorvezető, Ördög Nóri és Majka, akik folyamatosan csipkelődnek egymással, ezúttal nem élvezhették felhőtlenül az indulást, Majka ugyanis szörnyű kínok közepette lépett színpadra.

Majka adás előtt még a kínok kínját élte át, és fekvéssel, valamint gyógyszerekkel próbálta túlélni a parlagfűszezon kezdetét. Aki allergiás, az tudja, hogy a parlagfűszezon maga lehet a rémálom. Így volt ezzel Majka is, aki az első élő adás előtt még lázasan, fekve próbált erőt gyűjteni, hogy ki tudjon állni a színpadra. 

A rohamokban jelentkező tüsszögés, könnyezéssel, szemviszketéssel és köhögéssel járó allergia rendszerint a parlagfűszezon második felében erősödik fel – ecsetelte a Borsnak az allergológus szakértő. 

Forrás:Tv2

Természetesen a folytonos csipkelődésről híres műsorvezetőpáros a maga sajátos módján tudatta a nézőkkel, milyen történések zajlottak kezdés előtt a színfalak mögött. 

"Elég bosszantó, amikor műsorkezdés előtt rohangálsz be az öltözőkbe, hogy ki tud neked gyógyszert adni. Na meg az is, amikor csak fekszel a padon, és közlöd, ma nem tudsz színpadra állni" – szólt be viccesen Ördög Nóri Majkának. 

"Nem is szoktam mindig kérni, ráadásul, ha mégis, akkor csak olyat, amitől legalább jobban leszek..." – vágott vissza Majka. 

 A rapper, allergiaszezon ide vagy oda, flottul vette az első adást még így betegen is. Ha Nórával nem vicceskedtek volna el a történteken, a nézők biztosan nem vettek volna észre semmit az egészből.