Valkó Eszter kiborult: elképesztő szállást kapott az RTL Klub sztárja

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Valkó Eszter Peller Anna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ők ketten kapták párjukkal együtt a legszolidabb szállást, egy leharcolt cirkuszi kocsiban, nyikorgó kis ágyakkal. Elrajtolt a Nyerő páros.

Az RTL Klub műsorában a párok női tagjainak egy 6-7 méter magasan található, folyamatosan elvékonyodó pallón kellett átmenniük, aminek a végéről át kellett ugraniuk a túloldalra. Valkó Eszternek tériszonya van, így rögtön az első feladatnál leblokkolt és sírva fakadt.

Forrás: RTL Klub

"Nagyon remélem, hogy ebben a játékban azokat a gátlásaimat, félelmeimet, a beszariságomat, ami egyébként megvan, le tudom győzni. Tehát ami a komfortzónámon kívül van, olyan helyzetbe nem megyek bele, de most egészen más a helyzet és most egymásra vagyunk hagyatkozva, illetve legfőképpen én rá" - mondta a műsor előtt. Pumped Gabo barátnője maradt legtovább játékban, ők a legtágasabb, elegáns lakosztályt választották maguknak.

A többieknek is korrekt szállás jutott a nagy kertes villában, de

Valkó Eszter és Peller Anna, illetve párjaik a kint felállított, fából összetákolt lakókocsiban kaptak csak szállást,

amolyan kempingezős hangulatban tértek nyugovóra.

Nádai Anikó debütálása nem ment túl könnyenhttp://www.life.hu/sztarok/20160830-nadai-aniko-a-valo-vilag-musorvezetojekent-elo-adasban-nagyon-izgult-es-bizonytalan-volt.htmlA Való Világ háziasszonyaként először láthattuk Anikót a tegnapi adásban teljesen egyedül élő műsort vezetni. Látszott rajta, hogy nagyon igyekszik, ahogy az is, hogy borzasztóan izgul. TV + SztárokOrigo„Ő maga egy csoda” – vele igazán boldog Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20160829-bodi-sylvi-megmutatta-kivel-boldog-igazan-unokahugaval-toltott-egy-kis-idot-instagramon-osztotta-meg.htmlBódi Sylvi sok mindent megoszt az életéről, mégis vannak olyan dolgok, amikről ritkán posztol. Például a családja. Most azonban kivételt tett, és megmutatott egy számára különleges személyt, akivel minden perc ajándék. TV + SztárokOrigoÍgy romantikázott együtt Justin Bieber és barátnője: forró fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160829-justin-bieber-az-enekes-igy-romantikazott-egyutt-a-kedvesevel-fotok-a-nyaralasrol.htmlA sztár és Lionel Richie lánya, Sofia szerelmét a Selena Gomez-balhé sem tudta tönkretenni: a fiatalok odáig vannak egymásért. TV + Sztárok--Hoppá! Hamarosan összeházasodik az RTL Klub két sztárja http://www.life.hu/sztarok/20160829-kiraly-peti-a-nyero-paros-utan-elveszi-dorit-felesegul-hazassag-rtl-klub.htmlAz Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra jegyben járnak, ráadásul kétszer is megtörtént a lánykérés, így már igazán itt lenne az ideje az esküvőnek. TV + SztárokOrigoNádai Anikó hasonmása, VV Zsófi nem zárkózik el semmitől a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-valovilag-8-nadai-aniko-hasonmasa-vv-zsofi-nem-zarkozik-el-semmitol-odabent.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + Sztárok--Így buliztak Stohl András lányai a Szigeten: Lesd meg Lucát és Rebekát!http://www.life.hu/sztarok/20160828-stohl-andras-lanyai-stohl-luca-es-stohl-rebeka-is-a-szigeten-buliztak.htmlA Rihanna koncert napján egymás után érkeztek a hazai hírességek a Sziget VIP helyszínére, köztük például Stohl András két idősebb lánya is, Luca és Rebeka is, akik a show előtt elárulták, mi is számukra a boldogság.TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.