Új csatornát talált magának Hajdú Péter: csúcsgázsiért igazol az ATV-be

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
ATV TV2 Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyorsan új csatornát talált Hajdú Péter. A producer megerősítette, hogy októbertől régi munkaadójánál, az ATV-nél folytatja a műsorkészítést.

Mint ismeretes, a TV2-nek augusz­tus közepéig lett volna opciós joga a ShowTime-ra, azonban a tévés maga jelentette be, hogy szerződést bontottak. Hajdú persze nem marad munka nélkül: újraéleszti régi sikerműsorát, a Frizbit. Ehhez a megfelelő csatornát is megtalálta: úgy hírlik, az ATV hónapok óta csalogatja a szakembert.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

"A hír igaz, visszatérek az ATV-hez" – mondta a Blikknek Hajdú, aki a csatornánál kezdte a talkshow-t, Dömsödi Gáborral vezette a NÉVshowR-t, később pedig az Esti Frizbit. "Sok emlékezetes interjú kötődik a műsorhoz, beszélgettem többek között Orbán Viktorral, Medgyessy Péterrel, Gálvölgyi Jánossal és Majkával.

Péter a TV2-vel sem szakította meg a kapcsolatot.

"Továbbra is hű nézője maradok a csatornának, képernyőn azonban nem leszek. Bár a ShowTime hozta a megszabott nézettséget, és szívesen folytattam volna, a TV2 mégsem hosszabbította meg a szerződést, amihez joga van. Csalódottságot nem érzek, hiszen folytatom máshol" – tette hozzá, és hangsúlyozta, számára a szórakoztatás a lényeg, a jövőben sem akar politikai interjúkat készíteni.

A Showtime-ban Forrás: EVA/Eva

A lap úgy tudja, Hajdú Péter csúcsgázsit kap az ATV-től – legalábbis a csatorna másért még nem fizetett ennyit. Megkeresték a csatorna hírigazgatóját, Németh S. Szilárdot, aki a műsorvezető honoráriumáról nem adott részletes tájékoztatást, de megerősítette: sokba került a producer.

"Valóban rekordösszeget fizetünk Hajdú Péternek, a műsor is havi több millióba kerül majd a csatornának, hatalmas kampány előzi meg az Esti Frizbi októberi indulását, de úgy hiszem, megéri a befektetés" – nyilatkozta a hírigazgató, aki elárulta, Hajdú műsorai a legkedveltebbek a csatornán, a NÉVshowR ismétléseit is sokan nézik.

Hajdú nagy elánnal veti bele magát a munkába régi-új helyén, a Frizbi mindig a szíve csücske volt. "Ha valaki szereti a labdarúgást, és tud is focizni, annak mindegy, hogy hol rúgja a bőrt" – magyarázta. "Nagyobb elismerés a Bundesligában játszani, de aki szeret a csapatával pályára lépni, annak mindegy, milyen színekben teszi, és ugyanúgy örül a gólnak."

BulvárRap: "Hajdú Péter magányos szelfit lőtt"http://www.life.hu/sztarok/20160830-bulvarrap-hegyi-rolival-hajdu-peter-maganyos-szelfit-lott.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoHajdú Péter félmeztelenül relaxál: Magányos szelfit lőtt!http://www.life.hu/sztarok/20160827-hajdu-peter-showman-felmeztelenul-relaxal-a-napon-maganyos-szelfit-lott.htmlA héten síelni akart, most mégis a napon sütteti magát a válófélben lévő Hajdú Péter.TV + Sztárok--Hajdú Péter: "A képernyős munkám szeptember 1-től a TV2-nél véget ér"http://www.life.hu/sztarok/20160827-hajdu-peter-mondta-a-kepernyos-munkam-szeptember-1-tol-a-tv2-nel-veget-er.htmlHiába várják vissza a nézők Hajdú Péter show-ját a TV2-n, el kell hogy búcsúzzanak tőle: lapinformációk szerint a Showtime ugyanis véget ért. Hajdú műsorára nem tart igényt a csatorna.TV + Sztárok--Hajdú Péter szívesen elhagyná Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20160824-hajdu-peter-legszivesebben-elmenne-magyarorszagrol.htmlNehéz időszakon megy keresztül Hajdú Péter: a házassága romokban hever, és munkafronton sem kapott jó híreket. Nem csoda, hogy a televíziós szívesen elutazna. TV + SztárokOrigoHajdú Péter idézettel vigasztalja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160822-hajdu-peter-elete-valsagban-tv2-nem-hosszabbit-idezetben-buzditja-onmagat.htmlHajdú Péter házassága romokban hever, és munka fronton sem kapott jó híreket az elmúlt időszakban. Nem csoda, ha maga alatt van a televíziós. Ezúttal közösségi oldalán bátorítja magát. TV + SztárokOrigoEgyütt ünnepelt Sarka Kata és Hajdú Péter: Árulkodó fotók!http://www.life.hu/intim/20160820-sarka-kata-es-hajdu-peter-egyutt-unnepeltek-davidka-szuletesnapjat.htmlMint ismeretes, a magyar álom­pár kapcsolata az el­múlt idő­szak­ban ko­moly vál­ságba ke­rült, de úgy tűnik, Dávidka szü­li­napja most újra össze­hozta őket. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.