Majka a több lábon állás bajnoka a hazai celebvilágban

Fotó: Mudra László - Origo -
pénz Majka Majoros Péter sportfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévés- és rapperkarrierje mellett sikeres üzleti vállalkozások fűződnek a nevéhez, nemrégiben pedig újabb bizniszbe vágott: sportfogadási tippeket ad.

"Négy hónappal ezelőtt megkeresett két sportszakértő miskolci srác azzal az ötlettel, hogy sportszenvedélyünk kapcsán szerzett eddigi tudásunkat kamatoztassuk egy sportfogadásra épülő oldalon. Gondolkodás nélkül igent mondtam, mivel harminc éve követem figyelemmel a sportot, meglehetősen elmélyültem a témában.

Fotó: Mudra László - Origo

Felépítettünk egy profi csapatot, amellyel azóta is toljuk az ipart ezerrel. Hál' istennek az ötlet bejött, egyre több előfizetőnk van, és az egyik nagy sportfogadó oldal is megkeresett már minket" - újságolta büszkén a Borsnak Majka, aki egyébként napi négyszáz forintért cserébe saját tippjeit is megosztja az erre előfizető sportfogadókkal.

"Nyolcvanöt százalékos a sikerarányunk, ami nagyon jó eredmény. Előfordult az is, hogy hat egymást követő napon százszázalékosak voltunk. Ez rendkívül inspiráló. Imádom a focit, a bokszot, az amerikaifocit, az olimpiai sportágakat és mindent, ami sport. Foglalkozni kell vele napi rendszerességgel, képben kell lenni, hogy melyik csapat mit játszott, melyik játékos sérült le, és a többi. Mindennap követem a hazai, illetve külföldi bajnokságok mérkőzéseit. A rám előfizetők részére kimondottan a saját elemzéseimet és tippjeimet teszem közzé. Szerintem mindenki jól ját. Például egy fiatal srác ötezer forintnyi alaptőkéje naponta 3–4000 forintot fialhat, így egy hónap alatt 100–120 ezer forintot kereshet sportfogadásból a segítségünkkel – magyarázta a sokoldalú rapsztár.

A meztelenkedő VV Vivit már a beköltözés előtt kitagadta a családjahttp://www.life.hu/sztarok/20160831-vv-vivient-kitagadta-a-csaladja-a-valo-vilag-miatt.htmlHamar eljött a Való Világban az a pillanat, amikor az egyik lakó gátlásait elvesztve meztelenkedett a kamerák előtt. Alig, hogy beköltöztek Vivi máris pucéran flangált. Vesztenivalója nincs, ugyanis a családja már jó előre kitagadta. TV + SztárokOrigoÚj csatornát talált magának Hajdú Péter: Csúcsgázsiért igazol az ATV-behttp://www.life.hu/sztarok/20160831-hajdu-peter-showman-az-atv-be-megy-de-a-tv2-vel-sem-szakitotta-meg-a-kapcsolatot.htmlGyorsan új csatornát talált Hajdú Péter. A producer megerősítette, hogy októbertől régi munkaadójánál, az ATV-n folytatja a műsorkészítést. TV + SztárokOrigoBulvárRap: "Hajdú Péter magányos szelfit lőtt"http://www.life.hu/sztarok/20160830-bulvarrap-hegyi-rolival-hajdu-peter-maganyos-szelfit-lott.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoHoppá! Így turkál a bugyijában Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160830-emily-ratajkowski-szexi-bikiniben-feszit-igy-turkal-a-bugyijaban-a-vilagsztar.htmlA dögös modell lassan minden nap meglep minket egy-egy félmeztelen felvétellel. A sztár most újból megmutatta, hogy bármit bevállal. TV + SztárokOrigoCurtis: "Előző életemben féreg voltam"http://www.life.hu/sztarok/20160830-curtis-igy-kuzdott-a-tv2-sztarja-szerint-gyorsasaganak-oka-hogy-elozo-eleteben-fereg-volt.htmlBár az Édes Élet sztárja nem szívesen vette magára a jelmezt, mégis gyorsan teljesítette a feladatot. TV + SztárokOrigoIsmerd meg a Való Világ legújabb lakóját: csinos barnával erősít a csatorna http://www.life.hu/sztarok/20160830-valo-vilag-uj-villalako-az-uj-vv8-szereplo-egy-dogos-barna-pultoskent-dolgozik.htmlMakacsnak és türelmetlennek tartja magát az új VV8-szereplő, aki augusztus 30-án költözik be a villába. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.