Aleska romokban: születésnapján szakított vele a kedvese

párkapcsolat szakítás Aleska Diamond születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi légtornász egy évvel ezelőtt még úszott a boldogságban, hiszen elmondása szerint megtalálta élete párját. Most viszont a jelek szerint a szerelem hamar elillant. 

Aleska párja éppen a születésnapján költözött el közös otthonukból, amiről a Story Magazinnak mesélt. Attila és közte már hetek óta tartott a civakodás, mely a hírek alapján nem került megoldásra. Bár a fiatal lány nagyon szerette volna, a kapcsolat menthetetlennek bizonyult. Hiába ültek le megbeszélni a dolgokat: egyikőjük át mondott, a másik meg bét.

Forrás: Life.hu

"Az utolsó hetekben volt egy komoly veszekedésünk. Megijedtem attól, ahogy akkor kiborultam. Az a nő akkor, ott annyira nem én voltam, hogy magamra sem ismertem. Azt hiszem, az volt az utolsó csepp a pohárban. Nem sokkal később leültünk Attilával, és megbeszéltük, ebben a kapcsolatban nem vagyunk már önmagunk. Jobb, ha pontot teszünk a végére" - mondta Emese, majd hozzátette, hogy ezzel vége lett a kapcsolatnak.

Paul Newman után Patrick Swayze is meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20160901-patrick-swayze-es-paul-newman-sztarok-akikrol-meg-ma-is-sokan-azt-hiszik-hogy-elnek.htmlTermészetesen tudjuk, hogy a színész nem most hunyt el. A napokban egy hír kapcsán viszont döbbenten szembesültünk a ténnyel, hogy a magyar lakosság és a média egy része sincs tisztában azzal, melyik világsztár távozott már az élők sorából. TV + SztárokOrigoTitokban vette el kedvesét Feke Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-titokban-hazasodott-ossze-feke-pal-es-gyenesei-leila.htmlNem verte nagydobra Feke Pál és Gyenesei Leila az esküvőjüket, szépen csendben házasodtak össze a rokonok és a barátok előtt. Azért természetesen a buli sem maradt el. TV + Sztárok--Gáspár Evelin kis híján mellbimbót villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160831-gaspar-evelin-majdnem-kivillantotta-a-mellbimbojat-furdoruhaban-napozott.htmlGáspár Evelin mióta lefogyott egyre gyakrabban oszt meg magáról dögös képeket. Most megmutatta hogyan fest szexi fekete fürdőruhában. TV + SztárokOrigoÚjra szingli lett a TV2 sztárja, Peter Srámekhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-szakitott-baratnojevel-ritaval-peter-sramek-8-honap-utan.html8 hónapig tartott Péter Srámek és párja lángoló szerelme, azonban hamar kihűlt a kapcsolat. Úgy döntöttek, inkább külön folytatják. TV + Sztárok--BulvárRap: "Hajdú Péter magányos szelfit lőtt"http://www.life.hu/sztarok/20160830-bulvarrap-hegyi-rolival-hajdu-peter-maganyos-szelfit-lott.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoTök pucéran, nagy pocakkal pózol Kim Kardashian leendő sógornőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160830-tokpuceran-nagy-pocakkal-pozol-kim-kardashian-leendo-sogornoje-blac-chyna.htmlBlac Chyna megmutatja, hogy nem csak Kim Kardashianról kell szólnia a híreknek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.