Stohl Luca nem örül, hogy híres az édesapja

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
műsorvezető Stohl András Stohl Luca Fem3Café
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára műsorvezetőként találkozhatunk Stohl András lányával.Ugyan nincsen semmilyen tapasztalata a tévézésben, nagyon várja már, hogy kipróbálhassa magát. Tudja, hogy sokan azt hiszik, azért van ott ahol, mert az apja híres, de szeretne saját jogon is ismert lenni.

A Táncművészeti Főiskolán végzett Stohl Luca, és bár imádja a mozgást, most teljesen új feladat elé néz. Hamarosan a televízióban láthatjuk őt, ugyanis ősztől a FEM3 Café műsorvezetője lesz. Annak ellenére, hogy nincs tapasztalata a televíziózásban, behívták őt egy válogatásra, ami a jelek szerint nagyon jól sikerült.

Stohl Luca Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Hívtak válogatásra, és megfeleltem.

Érdekes, új kihívásnak látom, így elvállaltam.

Már megismerkedtem a partneremmel, Kinter Oszkárral is. Jó lesz ez, bár tudom, hogy van még mit tanulnom" - mondta Stohl Luca a hot! Magazinnak. Édesapja természetesen azért ellátta tanácsokkal a lányát. "Apa azt mondta, hogy laza és nyitott legyek, mindig készüljek fel a vendégből, és azt kérdezzem, ami érdekel. Hamar el fog dőlni, hogy tetszem-e a nézőknek, tetszem-e a tévének. Lehet, hogy tíz évig itt leszek a reggeli műsorban, de

lehet, hogy már jővőre egész estés show-t fogok vezetni"

- mondta Luca, aki persze azt is hozzátette, hogy ez csak vicc, hisz még sokat kell tanulnia. Nem érzi előnynek, hogy Stohl András az édesapja, mert szeretne saját jogon ismert lenni. "Inkább hátránynak érzem. (...) Persze apa gondoskodott róla, hogy a neve sokat szerepeljen a hírekben, de azon dolgozom, hogy a saját jogomon is ismert legyek" - árulta el a leendő műsorvezető.

Szívszorító! 19 év után így búcsúzott a nézőktől Németh Lajos http://www.life.hu/sztarok/20160901-nemeth-lajos-bucsuja-meghatodva-koszont-el-a-nezoktol-a-legendas-idojos.htmlA meteorológus kissé meghatódva köszönt el a csatorna nézőitől. A mai nappal elköszönt a kameráktól. TV + Sztárok--Így pumpálták a villalányok a villafiúkat- elképesztő videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160901-a-valo-vilag-8-ban-elkepeszto-dolgok-tortennek-a-villalanyok-a-villafiukat-pumpaltak-sokan-hamar.htmlA Való Világ powered by Big Brother című felturbózott valóságshow nincs híján a pajzán jeleneteknek a kezdetektől. Most viszont olyat tettek a villalányok a villafiúkkal, amit mi is csak pislogva néztünk. TV + SztárokOrigoPaul Newman után Patrick Swayze is meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20160901-patrick-swayze-es-paul-newman-sztarok-akikrol-meg-ma-is-sokan-azt-hiszik-hogy-elnek.htmlTermészetesen tudjuk, hogy a színész nem most hunyt el. A napokban egy hír kapcsán viszont döbbenten szembesültünk a ténnyel, hogy a magyar lakosság és a média egy része sincs tisztában azzal, mely világsztárok távoztak már az élők sorából. TV + SztárokOrigoJakupcsek diétázik pedig rajongói szerint csontjára tapad a bőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160901-jakupcsek-gabriella-dietazni-kezdett-a-kommenteloi-szerint-viszont-tul-vekony.htmlJakupcsek Gabriella sokunkhoz hasonlóan nyáron kicsit eleresztette magát, nem figyelt nagyon oda arra, hogy mit fogyaszt el. Éppen ezért most diétába fogott, újra visszatért az egészséges ételekhez. TV + Sztárok--Rékasi Károly egyelőre nem kap szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160901-rekasi-karoly-meg-mindig-nem-epult-fel-a-balesete-utan-egyelore-nem-kap-szerepet.htmlTöbb mint egy éve, tavaly nyáron szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly, és úgy tűnik, sérülése súlyosabb, mint ahogy azt elsőre gondolta. Még most sem épült fel teljesen, így egyelőre a Barátok köztbe és a színházba sem térhet vissza a színész. TV + Sztárok--Gór Nagy Mária rokona is bejutott a Star Academy-be!http://www.life.hu/sztarok/20160901-gor-nagy-maria-rokona-gor-nagy-erika-bejutott-a-star-academy-legjobb-16-versenyzoje-koze.htmlGór Nagy Erika vérében van a tehetség, hiszen Gór Nagy Mária rokona, sőt, a színitanodában is tanult. A nagynénit nem lepte meg, hogy a fiatal lány bejutott a legjobbak közé, hiszen nagyon tehetségesnek tartja testvére unokáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.