Casper Smart szerelem Ray Liotta szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta Jennifer Lopez rajongóit a pár szakításának híre, hiszen 5 évig voltak együtt, és láthatóan semmi oka nem volt a különválásnak. Most azonban azt beszélik, egy másik férfi áll a háttérben.

Augusztus végén derült ki, hogy Jennifer Lopez és jóval fiatalabb szerelmének kapcsolata véget ért, és azt is lehetett tudni, hogy a színésznő volt az, aki szorgalmazta a szakítást. A rajongókat sokkolta a hír, hiszen nem tudtak semmilyen komoly konfliktusról, ami a pár között feszültséget keltett volna. Ennek ellenére véget ért a kapcsolatuk, és nemrég kiderült, hogy mi lehetett az oka.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Azt beszélik, hogy Jennifer Lopez összemelegedett egyik kollégájával, méghozzá Ray Liottával! A 61 éves férfival hónapok óta együtt munkálkodnak a Shades of Blue című tévésorozat forgatásán, és úgy tűnik, átalakult a munkakapcsolatuk. Az biztos, hogy a színész nagyon szereti Jennifer Lopezt, ezt a színésznő szakításának napján sem átallott közölni Twitter-oldalán: "Jennifer nemcsak gyönyörű, de remek színésznő is, akivel élvezet dolgozni" - írta Ray Liotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.