Több mint 10 éve együtt: Papp Gergő és felesége még mindig boldogok

Forrás: RTL Klub -
Papp Gergő házasság titok szerelem Juhász Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkaságszámba megy már, hogy egy kapcsolat, főleg sztárok között több mint egy évtizedig tart. Papp Gergő és Juhász Judit mégis képesek voltak megőrizni azt a lángot, ami annak idején összehozta őket. Most azt is elárulták, hogy mi a titkuk.

Papp Gergő és Juhász Judit 13 évvel ezelőtt egy esküvőn ismerkedtek meg egymással, de akkor még nem sejtették, hogy pár év múlva már ők fognak házasodni. Nem sokkal később a közös munkák miatt alakult ki köztük a szerelem, két évvel később pedig már az esküvőn is túl voltak. Bár Gergőnek ez nem volt igazán fontos, azt mégis bevallotta, hogy a szertartás után minden megváltozott.

Forrás: RTL Klub

"Egészen más kimondani és érezni, hogy ő a feleségem, és nem csak a csajom" - mondta Gergő, aki hozzátette, hogy a kisfiuk érkezése koronázta meg a kapcsolatukat, de természetesen a gyerek nem tud összetartani egy házasságot, ahhoz rengeteg dolog kell. "Társasági emberek vagyunk mindketten, emberek között szeretünk létezni, viszonylag ritkán ülünk otthon kéz a kézben a tévé előtt. Azt is be kell látni, hogy egy kapcsolatban nem tud mindig minden száz százalékosan működni, és nem lehet minden igényt egy emberrel kielégíteni. Ezért is engedjük a másikat szabadon úgy, hogy közben nem vagyunk féltékenyek, igaz, nem is adunk okot rá" - árulta el a tévés a Best Magazinnak.

Fotó: Bielik István - Origo

"Nagyon szeretjük egymást, türelmesek vagyunk a másikkal és megértőek. Ha ez nem így lenne, már nem lennénk együtt. Persze hazugság lenne azt mondani, hogy a szerelem ennyi éven át mindig ugyanúgy lángol. Nekünk is voltak és vannak nehézségeink" - mondta Papp Gergő, aki feleségével most a Nyerő párosban bizonyítja szerelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.