Till Attila nem hagyja abba a tévézést, még az Oscarért sem

Forrás: Marton Szilvia -
Oscar-díj műsorvezető jelölés Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sztárja sosem gondolta, hogy a film elkészülte után egy ilyen komoly szakmai támogatást kap a munkája. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, az Oscar-díjra nevező bizottság Till Attila Tiszta szívvel című akció-vígjátékát tartotta érdemesnek arra, hogy a jövő évi Oscar-versenyben Magyarországot képviselje. Bár a sztár nagyon büszke az elismerésre, még nem szeretné elbízni magát - írja a Bors.

Forrás: Marton Szilvia

"Aztán egyre jöttek a jó kritikák, és nézve az éves filmtermést, mind­inkább kezdtem bízni benne, hogy ez megtörténik velünk. Szuper, hogy minket je­löltek, nagyon jólesik nekem és természetesen az egész stábnak. Rettentő fontos kiemelnem, hogy a film csapatmunka, én ott voltam, mint katalizátor, de a szereplők és a készítők kellettek ahhoz, hogy végül ez legyen a végeredmény" - mondta a rendező, aki szerint még várni kell a korai örömmel. "Rengeteg dolgon múlik. Legalább hetven filmet jelölnek majd, olyan komoly alkotásokat is, amelyek mérvadó fesztiválok díjazottai. Szóval túlságosan korai lenne még azt mondani, hogy esélyünk van a győzelemre. A film nagyon érzelmes, jól hat a nézőre, és érthető. Jólesett dolgozni rajta, imádok filmezni, de emiatt nem tervezem, hogy szakítanék a tévézéssel"- tette hozzá a sztár.

Hoppá! Még a héten kitesznek valakit a VV-villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-valo-vilag-hetvegen-nem-lesz-klasszikus-vv-parbaj-de-kiesik-valaki.htmlÚj ember érkezik vasárnap a legellenszenvesebb játékos helyére. TV + Sztárok--Schobert Norbi lesajnálta a kereskedelmi csatornák műsoraithttp://www.life.hu/sztarok/20160902-schobert-norbi-biralta-a-kereskedelmi-csatornak-musorait-facebook-oldalan-irt-az-ezek-megorultekrol.htmlNehéz helyzetbe került a minap Norbi a tévé előtt ülve! Nem tudott választani a kereskedelmi csatornák saját gyártású műsorainak kínálata között. Posztjából arra lehet következtetni, hogy egyik rosszabb, mint a másik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBOLY-GÓ-KU-TA-TÓ szeretne lenni VV Vivien - Istenes Bence szakadt a röhögéstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-vv-vivien-az-elten-tanulna-tovabb-bolygokutato-lenne-a-valovilag-meztelenkedo-szereploje.htmlVV Vivien jövőbeli terveitől tutira neked is leesik az állad. A lány, aki saját bevallása szerint is rémesen buta - ezt a Petőfi-vers tanulása közben jelentette ki -, természettudós, és azon belül bolygókutató lenne. Az igaszág azonban, hogy egyelőre az értességire készül, hogy legalább középfokú tanulmányait befejezze. TV + Sztárok--VV Ati szanaszét csinálná Vivit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160902-vv-ati-szeretne-lefekudni-vv-vivivel-de-vv-viki-az-elso-szerelme-az-o-csokja-tobbet-er.htmlIgazi nőcsábász VV Ati, egyszerre több nőnek is csapja a szelet. Az első számú szerelme VV Viki, de azért VV Vivivel is simán eljátszadozna. TV + Sztárok--Gyász! Meghalt Hugh Jackman egyik legfontosabb családtagja http://www.life.hu/sztarok/20160901-hugh-jackman-halal-gyaszol-a-vilagsztar-meghalt-az-anyosa.htmlA világsztár egy megható posztban közölte a nagyvilággal, hogy szeretett anyósa távozott az élők sorából. Az asszony 81 éves volt. TV + Sztárok--Nem semmi! Magyarul posztolt a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160901-red-hot-chili-peppers-magyarorszagon-kedves-poszttal-leptek-meg-a-rajongokat.htmlA zenekar két koncertet ad a Papp László Sportarénában: az elsőt ma este, a másodikat pedig holnap. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.