Nem, nincs meg az első aranyérem a paralimpián: Mivel még el sem kezdődött!

riói olimpia riói paralimpia aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel még el sem kezdődött a paralimpia, nem is szerezhette meg Magyarország az első aranyérmét Rióban. Mint ahogy Paul Newman sem ezen a héten halt meg.

Futótűzként terjed a hír a Facebookon, miszerint aranyérmet nyertünk Rióban. "Paralimpia: megvan az első aranyérem!" címmel osztanak meg az emberek egy cikket, csak arra nem figyelnek a posztoláskor, hogy az írás 2012-es és a londoni paralimpiáról szól.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

A 2012. augusztus 31-ei hír szerint Sors Tamás úszó bajnok lett 100 m pillangón a londoni paralimpián. "Sportolóink az ötkarikás játékok után a paralimpián is remekelnek. Az első aranyérmünkre már büszkék is lehetünk" - írják.

Paul Newman után Patrick Swayze is meghalt

Nem ez az első eset, hogy a népek anélkül osztanak rommá valamit a falaikon, hogy meggyőződnének arról, mikori az adott írás.

Pár nappal ezelőtt az Origo szerkesztősége alig hitt a szemének, amikor egy 2008-as cikk közel 65 ezres megtekintésnél járt. Mint kiderült, egy megosztás okozta a lavinát. A hír szerint nyolcvanhárom éves korában elhunyt Paul Newman, a magyar származású, világhírű amerikai színész.

Igen ám, de ez 2008-ban történt, amely a jelek szerint nem tűnt fel az olvasóknak.

Sőt! Még a Klubrádió is közölte, hogy a sztár elhunyt. Az esetről itt írtunk korábban.

Időjárás: A hétfő és a kedd nehéz lesz, de aztán visszatér a nyárhttp://www.life.hu/news/20160904-idojaras-szerdan-mar-napsuteses-nyarias-ido-varhato-akar-30-fokos-hoseggel.htmlA jövő hét első napjaiban esős, szeles és az évszakhoz képest hűvös idő várható, de a hét második felében visszatér a nyár. NewsMTI/Kovács TamásMicsoda dicsőség! Berki Krisztiánról elneveznek egy elemet lólengésbenhttp://www.life.hu/news/20160904-berki-krisztianrol-a-magyar-olimpiai-bajnokrol-elneveznek-egy-elemet-lolengesben.htmlA lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián arról számolt be a saját Facebook-oldalán, hogy elemet neveznek el róla. Ez óriási dicsőség. News--Presser Gábor: "Somló Tamás halála után zenekarunk többé nem lép fel"http://www.life.hu/news/20160904-presser-gabor-az-lgt-neveben-mondta-hogy-somlo-tamas-halala-utan-nem-lepnek-fel-tobbe.htmlSzívbemarkoló üzenetet tett közzé Facebook-oldalán Presser Gábor.NewsOrigoSzentté avatták Teréz anyát, az isteni irgalmasság nagylelkű szétosztójáthttp://www.life.hu/news/20160904-szentte-avattak-terez-anyat-a-vatikanban-az-isteni-irgalmassag-nagylelku-szetosztojat.htmlKalkuttai Teréz anya 19 éve halt meg, és tavaly döntött a Vatikán arról, hogy szentté avatják. A ceremóniát Ferenc pápa vezette, százezren vettek rajta részt. News--"Ez nem pornószínház!" Erotikus vándorcirkuszban hegedülnek a magyar ikerlányokhttp://www.life.hu/news/20160904-angelika-es-esztella-erotikus-vandorcirkuszban-hegedulnek-a-magyar-ikerlanyok-ausztriaban.htmlA magyar ikerlányok, Angelika és Esztella nagy közönségkedvencnek számítanak Ausztriában, ahol egy különleges cirkuszban lépnek fel. NewsOrigoHatalmas sikerrel kezdett Hosszú Katinka Moszkvábanhttp://www.life.hu/news/20160903--hosszu-katinka-harom-gyozelemmel-kezdett-moszkvaban.htmlHosszú Katinka hét döntőbe jutott be, ebből hármat megnyert, háromban pedig második lett Moszkvában, a rövidpályás úszó-világkupa harmadik állomásának nyitónapján. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.