Egy elmebeteg durván megkeseríti Sharon Stone életét

Forrás: Collection Cinema / Photo12 / AFP -
Sharon Stone Elemi ösztön zaklató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Elemi ösztön sztárja egy őrült pszichopatától retteg. A férfi öt éve a színésznő megszállottja, aki azonban jelenleg még pszichiátrán van, de már nem sokáig: négy hónap múlva szabadulhat.

Alaposan rájár a rúd Sharon Stonera! Egy őrült már öt éve zaklatja a szépséget, sőt, egyszer sikerült is bejutnia Stone házába, szerencsére azonban a színésznő nem volt otthon. De ez még semmi! A zaklató azt állítja, hogy ő Stone egyik fiának az édesapja. Végül

Sharon távolságtartási végzést szerzett.

Forrás: Collection Cinema / Photo12 / AFP

A férfit letartóztatták, és labilis elmeállapota miatt pszichiátriai intézetbe vitték, ahonnan továbbra is levelekkel bombázta Stone-t. A zaklató az egyik levélben azt kérte, hogy vigyen neki "két gyémántokkal teli Royal Crown-táskát, két CIA-igazolványt, 20 milliárd dollár értékű Kincstárjegyet, és a pisztolyához való hangtompítót".

Stone eddig nem is foglalkozott a követelésekkel, ám most, hogy megtudta, hogy a férfi nemsokára kiszabadul,

a rettegés is visszatért az életébe,

mutatja ezt az is, hogy ismét kérvényezte a távoltartási végzést - számolt be a TMZ.

Drew Barrymore egy csirke mellett is ragyoghttp://www.life.hu/sztarok/20160905-drew-barrymore-egy-tanyan-kotott-ki-es-egy-csirkevel-szelfizett.htmlA színésznő mindig feldobja a napunkat, és ez most sincs másképp. Drew ugyanis ellátogatott egy tanyára, és egy közös fotó erejéig elkapott egy csirkét is. TV + Sztárok--Justin Bieber barátnője igazi bulimacskahttp://www.life.hu/sztarok/20160826-justin-bieber-baratnoje-igazi-bulimacska-de-most-tulzasba-vitte-a-partizast.htmlTúlzás nélkül mondhatjuk, Justin Bieber barátnője emlékezetes módon ünnepelte meg 18. születésnapját. TV + Sztárok--Fásy Ádám lekerül a képernyőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160826-elbucsuzhatunk-a-mulatos-sztarja-fasy-adam-musoraitol.htmlFásy Ádám műsorait novembertől már nem láthatjuk többé a Sláger TV-n, mivel a zenecsatorna más műsorokat tervez. TV + Sztárok--Kassai Viktor „péniszén” pörög most az internethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-kassai-viktor-peniszen-porog-most-az-internet.htmlBoldogan konstatáltuk, hogy bizony, az internetezőknek még mindig nincs szükségük munícióra, ha a humorbombákról van szó. Most például páran kiszúrták, hogy az egyik kedvenc bírónk, Kassai Viktor meccs közben lóbálta a... TV + Sztárok--Hajdú Péter szívesen elhagyná Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20160824-hajdu-peter-legszivesebben-elmenne-magyarorszagrol.htmlNehéz időszakon megy keresztül Hajdú Péter: a házassága romokban hever, és munkafronton sem kapott jó híreket. Nem csoda, hogy a televíziós szívesen elutazna. TV + SztárokOrigoGeorge Clooney felesége betegesen féltékenyhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-george-clooney-felesege-betegesen-feltekeny.htmlGeorge Clooney feleségének szépsége mindenkit elvarázsolt, épp ezért sokan nem is gondolták volna, hogy szörnyeteggé is változhat. Pedig megtörtént: Amal ugyanis fejébe vette, hogy férje félrelép, méghozzá egy közeli ismerősükkel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.