14 év után válik Márta Lujza norvég hercegnő: “Semmit sem tehetünk”

Forrás: AFP/JONATHAN NACKSTRAND/Jonathan Nackstrand -
Márta Lujza közlemény válás Ari Behn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a kapcsolatukat, mégsem sikerült. Nehezen bár, de a válás mellett döntött Márta Lujza norvég hercegnő és férje, Ari Behn. A hercegnő közleményében leszögezte, jó kapcsolatban akarnak maradni.

Nem tudják tovább húzni, Márta Lujza norvég hercegnő és férje kénytelenek elválni, ugyanis kapcsolatuk már nem működik. Közleményt adtak ki arról, hogyan érinti ez a folyamat a családjukat, és a hozzájuk közel álló személyeket. A hercegnő kiemelte, hogy nagyon szeretnének jó kapcsolatban maradni, hiszen van három közös gyermekük.

Forrás: AFP/JONATHAN NACKSTRAND/Jonathan Nackstrand

"Semmit sem tehetünk. Hosszú időn keresztül mindent megpróbáltunk, de nem tudtunk visszajutni arra az állapotra, ahol korábban voltunk, ez pedig lehetetlenné tette, hogy tovább folytassuk házasságunkat.

Bűnösnek érezzük magunkat,

mert már nem fogjuk tudni megteremteni azt a biztonságos környezetet gyermekeinknek. De reméljük, hogy sikerül megtartani a barátságos viszonyt" -olvasható a közleményben, hozzátették, remélik, megkapják ebben az érzékeny időszakban a szükséges békét, ami a gyermekeiknek is kell, hogy fel tudják dolgozni a történteket, ami valószínűleg nekik fáj a legjobban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.