Istenes Bence Majka Nádai Anikó bulvárrap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.

Iszak Esztire hatalmas feladat várhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-comet-dijatado-gala-haziasszonya-iszak-eszti-lesz.htmlIdén ősszel visszatér a Comet díjátadó gála, a háziasszonya Iszak Eszti lesz. TV + Sztárok--ValóVilág: Lóri Dinának: „Fogd meg!” (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160906-valovilag-lori-es-dina-igy-kozelednek-egymashoz-szexualisan.htmlKapcsolata van, de szemmel láthatóan - és saját bevallása szerint is - nyomul Lórira Dina. A fiú állítja, addig nem akar semmit, amíg Dina nem mondja, a barátjával vége. TV + SztárokOrigoTangabikinis feneket villantott Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20160902-tangabikinis-feneket-villantott-tolvai-reni-a-megasztar-felfedezettje.htmlKerek popsijával adta követői tudtára Tolvai Reni, mennyire hiányzik neki a tenger. TV + SztárokOrigoFelütötte fejét a féltékenység a ValóVilág-villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-felutotte-fejet-a-feltekenyseg-a-valovilagban-soma-evelinre-nyomult-zsofi-nem-nezte-jo-szemmel.htmlÚgy tűnik, hogy Zsófi nem nézte jó szemmel, hogy Soma Evelinnel táncolt a buliban, ezért "súlyos kijelentéseket" tett kapcsolatukat illetően.TV + Sztárok--Sarka Kata helyére lépnének - Ráindultak a nők Hajdúrahttp://www.life.hu/sztarok/20160817-hajdu-peter-rengeteg-bokot-kap-a-facebookon-noktol.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassági válságáról mindenkinek van véleménye. Van, aki egyikük, van, aki másikuk mellett foglal állást, sokak pedig a békülésükért szurkolnak. De nem mindenki. Néhány kommentelő már most szívesen Kata helyébe lépne... TV + SztárokOrigo28 éves lett Aleska Diamond - Így ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-28-eves-lett-aleska-diamond.htmlAleska a partiról az Instagramra posztolt fotókat... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.