A Star Academy énekesei kifigurázták Király Viktorékat

Star Academy zsűri tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek összeállítás látott napvilágot a Star Academy énekeseinek jóvoltából. Míg az egyik ijfú tehetség Jázmin hercegnő bőrébe bújt, addig a többiek a műsor zsűrijét figurázták ki.

Az énekesek két csapatra oszlottak: az egyik a Star Academy zsűrijének, - azaz Vastag Csaba, Keresztes Ildikó, Király Viktor és Pásztor Anna -, bőrébe bújt, míg a másik banda különböző produkciókkal próbálta lenyűgözni a bizottságot. Érdemes végignézni a legjobb pillanatokat, a mi egyik kedvencünk

Jázmin és Aladdin romantikus duettje lett.

Hát, ez borzalom: Kockahasat villantott a Star Academy sztárja

Minden bizonnyal kockahasat villantott a Star Academy jóképű énekese, de a nézők nem láthatták, mert a kamerás kolléga vagy nem találta meg, vagy szándékosan nem kívánta megmutatni a női rajongóknak Hegyi Dávid testét. A teljes cikket itt elolvashatod!

Tom Cruise visszasírja exéthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-leesett-az-allunk-tom-cruiset-megcsalta-az-elso-baratnoje.htmlMeglepő információk láttak napvilágot Tom Cruise első komoly kapcsolatáról: exbarátnője bevallotta, hogy megcsalta a sztárt. De ez még semmi! A színész is elárult egy s mást a régi szép időkről. TV + Sztárok--A Star Academy Barbija kemény szavakkal illette lakótársáthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-star-academy-barbija-kokemeny-szavakkal-illette-lakotarsat.htmlA Star Academy énekeseinél máris kicsapta a biztosítékot Alexa és Dávid flörtje, akik között szinte felforrt a levegő a jakuzziban...A történet azonban itt nem állt meg, Alexát ugyanis Adrián is kényeztette. TV + Sztárok--Kiakadt? Beyoncé egy baseball ütővel randalírozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-szuletesnapja-alkalmabol-egy-ujabb-dallal-lepett-meg-minket-az-enekesno.htmlA világ továbbra is Beyoncé új vizuális albumán csámcsog, ami elég erősen utal arra, hogy Jay-Z megcsalta az énekesnőt. Az egyik klip nemrég már felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra, vasárnap, az énekesnő 35. születésnapján, pedig egy újabb is napvilágot látott. TV + SztárokOrigoNem semmi! Aleska festői környezetben villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-elkepesztoen-szeles-terpesszel-hodit-aleska.htmlAleska már többször is bebizonyította, hogy remek légtornász, sőt különböző gyakorlatokat is mutatott a Life.hu riporterének. Legutóbb pedig egy csodás környezetben pózolt, ahol megint meggyőződhettünk róla, hogy elképesztően hajlékony. TV + Sztárok--Eddig nem látott pucér fotók kerültek elő Bódi Sylvirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-hoppa-eddig-nem-latott-fotok-kerultek-elo-bodi-sylvirol.htmlEgy rejtélyes férfi az utóbbi években többször is ruha nélkül fotózta le a magyar modellt. TV + Sztárok--Csúnyán lejáratta magát Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20160825-csunyan-lejaratta-magat-britney-spears-james-corden-musoraban.htmlVajon mi sül ki abból, ha Britney Spears egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba, ahol még egy pár dallal is szórakoztatnak minket? Egyelőre még csak az előzetest láthattuk, de az nem ígér túl sok jót: az énekesnő ugyanis ahelyett, hogy énekelt volna, csak tátogott... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.