Ambrus Attila: "Olyan mélyen elástam, hogy nem tudom, hol van"

Forrás: TV2 -
pénz videó Viszkis Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi legújabb műsorában került reflektorfénybe a Viszkis. A férfi szerint nem véletlen, hogy évekkel ezelőtt annyi nő vette körül. 

A Viszkis elárulta, rengeteg nő környékezte meg őt, ugyanis azt hitték, hogy hatalmas vagyont halmozott fel, és egyszer csak előkerül majd az elásott pénz. Dundika megkérdezte, hogy erre van-e esély, de Attila sejtelmesen reagált. Persze a műsorvezető nem hagyta annyiban a dolgot, így az egykori jégkorongozó őszintén vallott.

Az eljárás adatai szerint Ambrus Attila posta- és bankfiókok, utazási irodák ellen elkövetett támadásaival összesen mintegy 200 millió forintot rabolt 1999-ig hét év alatt. A tíz évet fegyházban töltő férfi sajtóinformációk szerint érettségit szerzett, és több szakmát is kitanult. Jó magaviselete miatt szabadulhatott idő előtt. Ambrus Attila elhíresült nevét – "Viszkis rabló" – onnan kapta, hogy mielőtt egy-egy akcióhoz hozzáfogott volna, a kiszemelt pénzintézet közelében lévő kocsmában megivott egy pohár whiskyt.
Bangó Margit: "Amilyen szegények voltunk, olyan boldogok is"http://www.life.hu/sztarok/20160906-bango-margit-a-melyszegenysegrol-vallott-a-sztar-az-enekesno-nagyon-boldog.htmlA Kossuth-díjas előadóművész az Édes Élet kamerái előtt valott azokról az időkről, amikor nehezen éltek meg a családjával. TV + Sztárok--Az Éjjel Nappal Budapest szereplőjét kiutálták a sztárvillábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-nem-kivanatos-szemely-a-sztarok-szerint-kiraly-petert-harsanynak.htmlA tegnap esti Nyerő Páros igazán izgalmasra sikeredett. Váratlan fordulatokban, összeveszésekben és cselszövésekben sem volt hiány. TV + SztárokOrigoÁllítják: Jakupcsek hamarosan mindent kitálalhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-jakupcsek-gabriella-keszulo-konyveben-kendozetlenul-szamol-be-a-mediaban-eltoltott-eveirol.htmlJakupcsek Gabriella - ha lehet hinni a híreszteléseknek - nemsokára minden titkot felfed az elmúlt éveiről egy könyvben, melyet a legnagyobb titokban írt meg. Állítólag októberben kerül majd piacra a mű. TV + Sztárok--Íme, a Való Világ eszesei: "A hozzánk legközelebb eső csillag a Hold!" http://www.life.hu/sztarok/20160905-valo-vilag-a-jatekosok-harom-feladatban-mertek-ossze-tudasukat-vicces-video.htmlA játékosok három feladatban mérték össze tudásukat, mellyel a csatorna a legügyesebb, a legokosabb, és a legkitartóbb villalakót kereste. TV + Sztárok--Kitört a botrány: ordibálástól és sírástól lesz hangos ma este a Nyerő pároshttp://www.life.hu/sztarok/20160905-nyero-paros-balhe-es-siras-a-kobon-igy-veszekedtek-a-parok-a-jatek-utan.htmlVége az eddigi nyugis hangulatnak a sztárvillában. Ma este beindul a a klikkesedés, a végén újabb pár távozik a játékból. TV + SztárokOrigoZseraldin beköltözött a villába, egy perc után belekáromkodott az élő adásbahttp://www.life.hu/sztarok/20160904-vv-geraldine-koltozik-a-villaba-miutan-vv-zsofi-kiment-ime-o.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, VV Zsófi párbaj nélkül távozott a villából. Máris jön azonban az új beköltöző, a focizós lány, aki nagyon szereti az apukáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.