Megkezdődött a tatai gyerekgyilkos anya tárgyalása

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság Tata anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly áprilisban helyezték előzetes letartóztatásba a nőt, aki meggyilkolta 8 éves kislányát. Az anya tárgyalása megkezdődött, a tanúk sokkos állapotban beszéltek a történtekről.

Tavaly a tatabányai nő a tőle hosszabb ideje külön élő lányát a gyermek édesapjától vitte el láthatásra. Korábban alkoholproblémái miatt tiltották el tőle a gyermeket, akivel egy panzióban szállt meg. Ott aztán különös kegyetlenséggel végzett a 8 éves kislánnyal. Pezsgőt itatott vele, melyben nyugtatót oldott fel, majd egy késsel összesen 106 alkalommal szúrta meg.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A szakértők szerint

a gyermek tüdejét és szívét ért szúrások következtében pillanatok alatt meghalt.

A tanúk könnyeikkel küszködve beszéltek az esetről, a recepciósoknak egyből feltűnt, hogy valami nincs rendben a nővel. Kora reggel már italokat rendelt, de ételt szinte egyáltalán nem. A többi között ezért is hívták ki végül a rendőrséget - áll a Bors beszámolójában. A rendőrök elmondták, hogy

a gyilkos eszközt az éjjeli szekrényen találták meg,

miközben a nő a halott, agyonvagdosott gyermekét nyakig betakarva rejtegette az egyik ágyon.

Az anya első tárgyalásán halálbüntetést kért magára,

a második előtt pedig öngyilkosságot kísérelt meg, ezért az ítélethozatal elmaradt. A mostani tárgyaláson nem kívánt megszólalni.

Tom Cruise visszasírja exéthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-leesett-az-allunk-tom-cruiset-megcsalta-az-elso-baratnoje.htmlMeglepő információk láttak napvilágot Tom Cruise első komoly kapcsolatáról: exbarátnője bevallotta, hogy megcsalta a sztárt. De ez még semmi! A színész is elárult egy s mást a régi szép időkről. TV + Sztárok--Ambrus Attila: "Olyan mélyen elástam, hogy nem tudom, hol van" http://www.life.hu/sztarok/20160906-ambrus-attila-szerint-jo-melyen-van-az-evekkel-ezelott-megszerzett-penze.htmlVárkonyi Andi legújabb műsorában került reflektorfénybe a Viszkis. A férfi szerint nem véletlen, hogy évekkel ezelőtt annyi nő vette körül. TV + SztárokOrigoBangó Margit: "Amilyen szegények voltunk, olyan boldogok is"http://www.life.hu/sztarok/20160906-bango-margit-a-melyszegenysegrol-vallott-a-sztar-az-enekesno-nagyon-boldog.htmlA Kossuth-díjas előadóművész az Édes Élet kamerái előtt valott azokról az időkről, amikor nehezen éltek meg a családjával. TV + Sztárok--A Star Academy Barbija kemény szavakkal illette lakótársáthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-star-academy-barbija-kokemeny-szavakkal-illette-lakotarsat.htmlA Star Academy énekeseinél máris kicsapta a biztosítékot Alexa és Dávid flörtje, akik között szinte felforrt a levegő a jakuzziban...A történet azonban itt nem állt meg, Alexát ugyanis Adrián is kényeztette. TV + Sztárok--Neki a legjobb: 33 éves lett Pippa Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-pippa-middleton-33-eves-lett-katalin-huganak-mindene-megvan.htmlKrisztusi korba lépett Katalin hercegné húga, és van mit ünnepelnie. Az egyetlen dolog is megtörténik vele hamarosan, ami eddig még hiányzott tökéletes életéből, vagyis, nemsokára megházasodik. TV + Sztárok--A Star Academy Barbija kemény szavakkal illette lakótársáthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-star-academy-barbija-kokemeny-szavakkal-illette-lakotarsat.htmlA Star Academy énekeseinél máris kicsapta a biztosítékot Alexa és Dávid flörtje, akik között szinte felforrt a levegő a jakuzziban...A történet azonban itt nem állt meg, Alexát ugyanis Adrián is kényeztette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.