Nádai Anikó: “Nekem van a legszuperebb párom az egész világon”

Fotó: Polyák Attila - Origo -
pihenés Való Világ szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikónak megszaporodott mostanában a dolga, hiszen az édesanyaság mellett a Való Világ műsorvezetője is lett. Szerencséjére azonban párja sokszor kisegíti!

Nádai Anikó nem meglepő módon anyukaként vajmi keveset alszik. Mióta a Való Világ egyik házigazdája lett, azóta még több a dolga a műsorvezetőnek. Így aztán még kevesebb ideje jut a pihenésre, de nagy szerencséjére párja készen állt, hogy segítsen rajta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Anikó a Facebook-oldalán osztotta meg követőivel, hogy milyen nagylelkű is a szerelme. "Atya ég! Ma fél 1-ig aludtam. Ilyen több mint egy éve nem volt! Na, de nem azért, mert Patrik átaludná az éjszakát.... Nekem van a legszuperebb párom az egész Világon! Remélem nálatok is segít apa néha" - írta a műsorvezető.

Bangó Margit: "Amilyen szegények voltunk, olyan boldogok is"http://www.life.hu/sztarok/20160906-bango-margit-a-melyszegenysegrol-vallott-a-sztar-az-enekesno-nagyon-boldog.htmlA Kossuth-díjas előadóművész az Édes Élet kamerái előtt valott azokról az időkről, amikor nehezen éltek meg a családjával. TV + Sztárok--A Star Academy Barbija kemény szavakkal illette lakótársáthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-star-academy-barbija-kokemeny-szavakkal-illette-lakotarsat.htmlA Star Academy énekeseinél máris kicsapta a biztosítékot Alexa és Dávid flörtje, akik között szinte felforrt a levegő a jakuzziban...A történet azonban itt nem állt meg, Alexát ugyanis Adrián is kényeztette. TV + Sztárok--Neki a legjobb: 33 éves lett Pippa Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-pippa-middleton-33-eves-lett-katalin-huganak-mindene-megvan.htmlKrisztusi korba lépett Katalin hercegné húga, és van mit ünnepelnie. Az egyetlen dolog is megtörténik vele hamarosan, ami eddig még hiányzott tökéletes életéből, vagyis, nemsokára megházasodik. TV + Sztárok--Ittas vezetéssel gyanúsítják a TV2 sztárját, Curtisthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-curtis-januari-autobaleseterol-kiderult-hogy-ittas-vezetes-miatt-tortent.htmlHivatalosan is ittas vezetés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség az Édes Élet sztárja, azaz Curtis ellen. A rapper még január elsején ütközött oszlopnak autójával, és egyből felmerült nála az alkoholfogyasztás gyanúja. Most kiderült, hogy valóban így történhetett- e az eset. TV + SztárokOrigoAz Éjjel Nappal Budapest szereplőjét kiutálták a sztárvillábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-nem-kivanatos-szemely-a-sztarok-szerint-kiraly-petert-harsanynak.htmlA tegnap esti Nyerő Páros igazán izgalmasra sikeredett. Váratlan fordulatokban, összeveszésekben és cselszövésekben sem volt hiány. TV + SztárokOrigoÁllítják: Jakupcsek hamarosan mindent kitálalhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-jakupcsek-gabriella-keszulo-konyveben-kendozetlenul-szamol-be-a-mediaban-eltoltott-eveirol.htmlJakupcsek Gabriella - ha lehet hinni a híreszteléseknek - nemsokára minden titkot felfed az elmúlt éveiről egy könyvben, melyet a legnagyobb titokban írt meg. Állítólag októberben kerül majd piacra a mű. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.