Kiakadt az RTL Klub sztárja, amikor megtudta párja magára varratta exe nevét!

Forrás: Rtl Klub -
Róka Adrienne ex szerelem Kabát Péter tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros szerelmesei a legutóbbi próbán olyat is megtudtak párjukról, amit eddig még nem. Kabát Petiről legalábbis kiderült egy olyan dolog, amit Adrienne nem fogadott túl nagy örömmel.

A celebreality-ben ezúttal állításokra kellett válaszolniuk a szerelmes nőknek a párjukkal kapcsolatban, akik megszenvedték, ha kedvesük nem tudott jó választ adni, ugyanis elektrosokkot kaptak cserébe! Volt olyan páros, akiknél ebből adódott vita, de Kabát Peti és barátnője között más miatt alakult ki feszültség.

Forrás: Rtl Klub

A feladat során ugyanis kiderült, hogy Kabát Peti magára tetováltatta exe nevét, amiről ő eddig semmit nem tudott. „Sose mondta" – csattant fel Adrienne. „Már átüttettem, ez nem volt téma, nem is jött soha szóba" – mondta Kabát. Adri aztán azon is kiborult, hogy Kabát kevés pénzt rakott fel. A villába visszatérve a szerelmes nő nagyon feszült volt emiatt . "Te tetted fel a legkevesebbet? Akkor megint utolsók vagyunk" - mondta elkeseredve Adri, Kabát pedig azért akadt ki, mert szerelmének semmi nem jó: ha keveset rak az a baj, ha sokat, akkor pedig az.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.