Kiderült VV Zseraldin sötét titka: ő lesz a villa rosszlánya?

Forrás: RTL II -
VV Zseraldin ValóVilág powered by Big Brother kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág powered by Big Brother új beköltözője még csak 22 éves, de már igen sok dolgot kipróbált életében. 

VV Zseraldin lehet a villa rosszkislánya. A fiatal villalakó baráti körében állítólag nyílt titok, hogy bulik alkalmával nem veti meg a különböző szereket - írja a Blikk. A lány maga is mesélt már arról, miket próbált már ki korábban.

Forrás: RTL II

"Mint minden tizenévesnek, nekem is voltak korszakaim. Füveztem, és emellett belenyúltam még egy-két dologba próba szinten, de ezt mindenki tudja rólam" - mondta még a villaléte előtt a lapnak a lány, aki 14 évesen füvezett először. Nem rendszeresen fogyaszt ilyen szereket, csak ha az alkalom úgy kívánja. Ami azonban meglepő, az az, hogy Zseraldin szülei elég sok mindenről tudnak.

"Szüleim is tudják, hogy kipróbáltam a drogot. A baráti társaságomból anyu már tudta, hogy ki szokott szívni, mert néhányukkal egy munkahelyen dolgozott. Amikor egyszer látta rajtam, hogy én is bódultan jövök haza, egy kiadós parti után, leültetett és megkért, ne csináljam. Utána minden ilyen ügyemről tudtak, mert beavattam őket, örülök, hogy bíznak bennem. Tudták, hogy nem vinném túlzásba. A szüleim úgy gondolták, hogy ha tombolhatnékom lenne, akkor inkább otthon tegyem, ott biztonságban vagyok" - tette hozzá a lány, akinek korábbi kapcsolata épp az életmódja miatt ment tönkre.

Rosszabbra számítottam - Ezt gondolta pucér testéről VV Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20160906-vv-vivi-ezt-mondta-miutan-latta-magat-puceran.htmlVV Vivi végre megnézhette, hogyan is mutat pucéran a villában. A lány szerencsére nem csalódott. TV + SztárokOrigoMi lett veled, Mel Gibson?http://www.life.hu/sztarok/20160905-hatalmas-szakallat-novesztett-a-vilagsztar-mel-gibson.htmlAlig ismertünk rá Hollywood egykor legsármosabb férfijára. TV + Sztárok--Kiakadt? Beyoncé egy baseball ütővel randalírozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-szuletesnapja-alkalmabol-egy-ujabb-dallal-lepett-meg-minket-az-enekesno.htmlA világ továbbra is Beyoncé új vizuális albumán csámcsog, ami elég erősen utal arra, hogy Jay-Z megcsalta az énekesnőt. Az egyik klip nemrég már felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra, vasárnap, az énekesnő 35. születésnapján, pedig egy újabb is napvilágot látott. TV + SztárokOrigoCsonka András Gálvölgyi Jánossal szelfizett: így fest most a nagybeteg művészhttp://www.life.hu/sztarok/20160905-csonka-andras-szinesz-galvolgyi-janossal-szelfizett-igy-fest-most-a-nagybeteg-muvesz.htmlCsonka András elcsípte egy közös fotóra a népszerű magyar művészt. Egész jól fest most Gálvölgyi János! TV + SztárokOrigoIgazi álompár! Hosszú Katinka és Shane Tusup újabb cuki fotója http://www.life.hu/sztarok/20160905-hosszu-katinka-es-ferje-ujbol-elvarazsoltak-minket-cuki-kozos-foto-a-sztarokrol.htmlA csinos sportoló most egy újabb képet posztolt a közösségi oldalára, mellyel ismételten megmelengette rajongói szívét. TV + Sztárok--ValóVilág: Lóri Dinának: „Fogd meg!” (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160906-valovilag-lori-es-dina-igy-kozelednek-egymashoz-szexualisan.htmlKapcsolata van, de szemmel láthatóan - és saját bevallása szerint is - nyomul Lórira Dina. A fiú állítja, addig nem akar semmit, amíg Dina nem mondja, a barátjával vége. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.