A ValóVilág powered by Big Brother új beköltözője még csak 22 éves, de már igen sok dolgot kipróbált életében. 

VV Zseraldin lehet a villa rosszkislánya. A fiatal villalakó baráti körében állítólag nyílt titok, hogy bulik alkalmával nem veti meg a különböző szereket - írja a Blikk. A lány maga is mesélt már arról, miket próbált már ki korábban. 

Forrás: RTL II

"Mint minden tizenévesnek, nekem is voltak korszakaim. Füveztem, és emellett belenyúltam még egy-két dologba próba szinten, de ezt mindenki tudja rólam" - mondta még a villaléte előtt a lapnak a lány, aki 14 évesen füvezett először. Nem rendszeresen fogyaszt ilyen szereket, csak ha az alkalom úgy kívánja. Ami azonban meglepő, az az, hogy Zseraldin szülei elég sok mindenről tudnak.

"Szüleim is tudják, hogy kipróbáltam a drogot. A baráti társaságomból anyu már tudta, hogy ki szokott szívni, mert néhányukkal egy munkahelyen dolgozott. Amikor egyszer látta rajtam, hogy én is bódultan jövök haza, egy kiadós parti után, leültetett és megkért, ne csináljam. Utána minden ilyen ügyemről tudtak, mert beavattam őket, örülök, hogy bíznak bennem. Tudták, hogy nem vinném túlzásba. A szüleim úgy gondolták, hogy ha tombolhatnékom lenne, akkor inkább otthon tegyem, ott biztonságban vagyok" - tette hozzá a lány, akinek korábbi kapcsolata épp az életmódja miatt ment tönkre.