Berki Natasa Zselyke legyőzte félelmét

Berki Natasa Zselyke póniló félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya egyre nagyobb és egyre cukibb lesz.  A kis Zselyke ráadásul ennyi idősen máris maga mögött hagyta az egyik legnagyobb félelmét!

Berki Natasa Zselykéről sok mindent tudhatunk már, például, hogy szívén viseli édesapja sérüléseit, és lelkiismeretesen meg is gyógyítja a sebesülést. Azt viszont eddig nem is sejtettük, hogy Berki Krisztián és Pamela kislánya retteg a lovaktól.

A kis Zselyke bizony nem tartotta eddig a szíve csücskének a pacikat, de most ennek vége! Hódi Pamela örömmel tudatta rajongóivall, hogy kislányának sikerült legyőznie félelmét, és nemcsak a közelébe merészkedett egy lónak, de fel is ült a hátára!

Hoppá! Krisztián szívesen pornózna a villa szöszijével, Micivel http://www.life.hu/sztarok/20160907-valo-vilag-szivesen-pornozna-egymassal-a-villa-ket-lakoja-vallomas-a-fiutol.htmlA két játékos a kanapén beszélgetett, amikor szóba került a felnőtt filmezés. A jóképű macsó szívesen látná meztelenül a villa szőkeségét. TV + SztárokOrigoJanza Kata újra szingli: véget ért a nagy szerelem http://www.life.hu/sztarok/20160907-janza-kata-szakitott-9-evvel-fiatalabb-parjaval-ime-az-indoklas.htmlA szerelmesek kapcsolata évek óta nyílt titok volt a színházi világban, ám eddig nagyon vigyáztak, hogy semmilyen információ ne kerüljön ki a magánéletükről. TV + Sztárok--Katie Holmes egy börtönben él? Nehezen szabadul volt férjétől a sztár http://www.life.hu/sztarok/20160907-katie-holmes-a-mai-napig-szenved-egykori-hazassagatol-a-sztar-szerzodese.htmlEgy külföldi magazin szerint a színésznő rendkívül szigorú házassági, illetve válási szerződést írt alá, mely még most is megkeseríti az életét. TV + Sztárok--Micsoda összegek! Britney Spears 130 milliót dobott ki az ablakon http://www.life.hu/sztarok/20160907-britney-spears-nem-sajnalja-a-penzt-130-milliot-fizetett-egykori-menedzserenek.htmlAz egykori tinibálvány sok-sok év után újra normális életet él. Hiába azonban a siker, ha a múltjából néhányan a mai napig zsarolják őt. TV + Sztárok--Gyász! Mészáros Árpád Zsolt talált rá halott barátjára http://www.life.hu/sztarok/20160907-meszaros-arpad-zsolt-a-szinesz-ma-sem-feledi-a-tragediat-o-talalta-meg-a-halott-ferfit.htmlA Budapesti Operettszínház tagja még gyerek volt, amikor át kellett élnie ezt a szörnyűséget. Bár évek teltek el, ma is rémálmok gyötrik az eset miatt. TV + SztárokRTLKLUBBeyoncé 35. születésnapi buliján hemzsegtek a világsztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-beyonce-szuletesnapi-bulijan-csakugy-hemzsegtek-a-sztarok.htmlHa a 35. születésnapján Beyoncé az 1970-es évekbe akar visszautazni, akkor összejön neki! Sőt, az ötletét számtalan különlegességgel is megspékelte, így minden adott volt egy remek paryhoz: beöltözött világsztárok, buli a tetőn, finom italok és falatok, a dekorációról nem is beszélve. Nézzétek csak! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.