Igazi hisztérikák! Gondoltad volna, hogy ezek a világsztárok mindenki agyára mennek?

Forrás: Collection Cinema / Photo12 / AFP -
színésznő Sharon Stone forgatás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A külvilág felé mutatott mosoly sokszor igencsak megtévesztő lehet, főleg a vörös szőnyegen flangáló színésznők esetében. Ezt bizonyítja Jennifer Aniston, Sharon Stone és Lopez kisasszony kollégáinak panaszáradata is.

Az Elemi ösztön sztárjáról, Sharon Stoneról köztudott, hogy kivételes intelligenciával rendelkezik, ugyanakkor az ő lelkén is sebet ejtett az idő vasfoga, ugyanis nehezen bírkózik meg az öregedéssel, emiatt pedig

másokon vezeti le a feszültséget.

„Ő az az ember az egész földgolyón, akit a leginkább rühellek. Az elejétől a végéig százszázalékos r*bancként viselkedett velem. Mindenért kiabált, és ha éppen nem üvöltözött, akkor is nagyon lekicsinylően kezelt" – panaszkodott rá egy site-on egy korábbi asszisztense.

Forrás: Collection Cinema / Photo12 / AFP

Jennifer Aniston

Ki gondolta volna, hogy Jennifer Aniston is a listánkra kerül, ugye? Pedig Aniston még túlzásba is esik, ugyanis bennfentesek szerint a színésznő teljesen elszeparálja magát a stábtól. Egy névtelen forrás szerint a színésznő a forgatásokon kilométerekkel messzebb helyezteti el a lakókocsiját a többi lakókocsitól, és

még ebédidőben sem ül egy asztalhoz a többiekkel.

"Mindennap ebédnél a teljes stáb összegyűlt a közös étteremben, és mind együtt ültünk le enni.
Az egyetlen ember, aki nem evett velünk, Jen volt. Csak gyorsan magához ragadott valamit, aztán elhúzott" – mondta a bennfentes.

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Aniston ráadásul még azt is elvárja, hogy a stúdió fizesse a saját személyi fodrászát, akinek hetente nem kevesebb, mint 50 ezer dollár a gázsija.

Jennifer Lopez

Elképesztő, de a hírek szerint a színész-énekesnő asszisztensének a hét hat napján, napi 12 órában a rendelkezésére kell állnia, bármikor útra késznek kell lennie, fel kell találnia magát bármely külföldi országban, mindemellett pedig az a minimum, hogy alkalmazottjának éjjel-nappal elérhetőnek kell lennie telefonon. Ha pedig valamit rosszul csinál, főnöke azonnal hisztériázni kezd - tudta meg az Origo.

Forrás: Valerie Macon / AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.