Nyerő páros sztárvetélkedő Peller Anna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros tegnapi adása is feszültséggel, vitákkal és összeesküvésekkel volt tele. A nap végére viszont béke honolt a luxusvillában. Csupán két sztár hiányzott a csapatból, no de hová tűntek?

Ahogy azt már megírtuk, a tegnapi adásban Király Peti és Kovács Dóri, az Éjjel-Nappal Budapestből megismert celebpár elég kínos helyzetbe került, ugyanis

Péter harsánysága és viselkedése miatt kiérdemelte a többi pár ellenszenvét és rosszallását.

A sztárpár férfi tagjának viselkedése néhány napja a veszélyzónába is lökte őket, ám Papp Gergőék önként vállalt távozásával megmenekültek a kieséstől. Ezek után sem volt zökkenőmentes a villalétük, ugyanis több sztárpárral is heves vitába keveredtek.

A nap végén viszont szent lett a béke,

bár a közös sütögetésből kimaradtak, a finom falatokból már jutott nekik is néhány falat. Remélhetőleg a békejobbként nyújtott szalonna nyárson megtette hatását, és a mai adásban már nyoma sem lesz a sztárok közti feszültségnek.

A nagy pillanatok közepette viszont nem tudtuk nem észrevenni, hogy a csoda szép színésznő,

Peller Anna és férje, Mikike ez alatt az idő alatt egyszer sem bukkantak fel.

Vajon mi történhetett velük? Lehet, hogy a tegnapi áramütéses feladat annyira kimerítette őket, hogy korán nyugovóra tértek? Vagy csak romantikus összebújásról van szó? Kíváncsian várjuk, vajon miért vonták ki magukat az esti mulatozásból.

Istenes Bence könnyesre röhögte magát élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-istenes-bence-konnyes-rohogte-magat-a-valo-vilag-powered-by-big-brother-cimu-musoraban-vv-viki.htmlHa nevetni kell, hát nevetni kell! Így volt ezzel Istenes Bence is a tegnapi Való Világ powered by Big Brother összefoglalója közben. A műsorvezető könnyeivel küszködve, a röhögéstől fuldokolva próbálta felsorolni a villalakók neveit. Hogy miért tört rá ez az alattomos röhögőgörcs? Olvass tovább és megtudod! TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÍgy pumpálták a villalányok a villafiúkat – elképesztő videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160901-a-valo-vilag-8-ban-elkepeszto-dolgok-tortennek-a-villalanyok-a-villafiukat-pumpaltak-sokan-hamar.htmlA Való Világ powered by Big Brother című felturbózott valóságshow nincs híján a pajzán jeleneteknek. Most viszont olyat tettek a villalányok a villafiúkkal, amit mi is csak pislogva néztünk. TV + SztárokOrigoNádai Anikó elfáradt- őszinte vallomás a sztártólhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-nadai-aniko-elfaradt-a-negy-napos-forgatasban-kozossegi-oldalan-oszinten-vallott-a-sztar.htmlElkezdődött a Valóvilág powered by Big Brother valóságshow, melyet Istenes Bence mellett Nádai Anikó vezet. Az elmúlt napokban Anikó állta a sarat, kisebb- nagyobb sikerrel. Erről az időszakról vallott őszintén a sztár közösségi oldalán. TV + Sztárok--Iszak Eszti megtörte a csendet- ezt írta közösségi oldalára a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-iszak-eszti-is-kozzetett-kozossegi-oldalan-egy-posztot-amiben-szakitasukat-taglalja.htmlAz elmúlt napok folyamatos találgatásokkal teltek Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolatát illetően. Végül kiderült, néhány hete már nem alkotnak egy párt. A további pletykák elkerülése érdekében Ákos a közösségi oldalán mesélte el a történteket. Eszter reakciójára sem kellett sokat várni. TV + SztárokOrigoVeszélyes feladatra vállalkozott a Tv2 sztárja- Köböl Anita egészségét is kockáztathatja?http://www.life.hu/sztarok/20160823-kobol-anita-veszelyes-feladatra-vallalkozott-laktozerzekeny-es-egy-sajtfesztivalon-zsurizik.htmlA laktózérzékenység nem egy divatos kifogás, amivel trendibbek lehetünk egy asztaltársaságban rendeléskor. Ez a fajta allergiás betegség sokak életét megkeseríti. Ha nem vigyázunk kellően és laktóz tartalmú ételeket juttatunk a szervezetünkbe, puffadást, görcsöket, hányást, hasmenést, fejfájást, szédülést, végtagfájdalmakat, esetenként pedig depressziót is okozhat.TV + Sztárok--Puzsér Róbert megint nem bír magával: nem fogod elhinni, most kinek szólt behttp://www.life.hu/sztarok/20160819-puzser-robert-megint-beszolt-ezuttal-az-olimpikonoknak.htmlPuzsér Róbert nem szokta véka alá rejteni a véleményét: Hajdú Péterrel való, mára már legendás csatározásai után most az olimpikonokat támadta be. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.