Peller Anna teljesen kiborult: ajtócsapkodással távozott

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros kiborulás Peller Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros villájában sem fenékig tejfel az élet, ott is kialakultak a konfliktusok! Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait kirekesztették, ennek okáról beszéltek éppen a lányok, amikor Peller Anna felkapta a vizet.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, hogy Kovács Dórit, és Király Petit, az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait kirekesztette a többi lakó. Elsősorban a szerelmespár férfi tagjával vannak problémái a celebeknek, ezért is akarták legutóbb őket kiszavazni. Mivel ez nem sikerült, hiszen Papp Gergőék önként távoztak, azóta is téma a kiközösítésük.

Forrás: RTL Klub

A lányok megpróbálták megnyugtatni Dórit, hogy nem vele van problémájuk, hanem a párjával, de ez nem segített a rajta, hiszen ettől még ő is kirekesztett. Anna próbálja csitítani a lányokat, de nem bírja elviselni a kialakult feszültséget, ezért kiviharzik a szobából, és tüntetőleg az ajtót is bevágja maga mögött.

„Én erre nem vagyok alkalmas, engem húzzatok ki ebből"

- mondta, miközben sietősen távozott, útja pedig egyből a fiúkhoz vezetett, akik azonnal faggatni kezdték arról, mi történt. Anna megnyugtatta őket, hogy nincsen baj, csak csajos beszélgetés folyik, ami során a lányok Dórival beszélgetnek a kirekesztésük okairól. Király Peti pedig aggódó szerelmesként attól félt, hogy a lányok bántják a kedvesét. Anna azonban újra megpróbálta őt megnyugtatni, hogy csak ő nem bírja elviselni az ilyen beszélgetéseket. „Fú, de elegem van, ezt nem bírom, mint az óvodások, menjünk fel Mikike" – borult ki Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.