Új párra talált Tomán Szabina és Árpa Attila is

Forrás: Margitay Klára/Life.hu, tomandiet.com -
Tornóczky Anita Árpa Attila Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél évvel ezelőtt, márciusban a Facebookon adta hírül az Árpa Attila–Tomán Szabina páros, hogy vége a szerelmüknek. Úgy tűnik azonban, mára mindketten boldogok: mással. 

A múlt héten egy koncerten látták félreérthetetlen közelségben egymással Tomán Szabinát és Szini Bélát, aki nemrégiben még Tornóczky Anita férje volt, írja a Bors. Úgy tudni, hogy a páros már évek óta ismeri egymást.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu, tomandiet.com

„Látszott rajtuk, hogy nagyon jól érzik magukat együtt, egy cseppet sem tűntek úgy, hogy bujkálnának. Több nyilvános rendezvényen is feltűntek már, nem csinálnak titkot a kapcsolatukból – mondta el a lapnak az informátor, aki utóbbi időben már többször is találkozott a szerelmesekkel.

Tomán Szabina a lap kérdésére nem tagadta az új viszonyt, de nagyon szűkszavúan nyilatkozott. „A kislányom és a munkám a legfontosabb az életemben, ennél többet nem szeretnék mondani” – jelentette ki. Mindeközben úgy hírlik, Árpa Attila sem magányosan tölti a napjait, a pletykák szerint egy gyönyörű fiatal modellel tölti az ideje nagy részét. „Alig ismerem az említett hölgyet, semmilyen szál nem fűz hozzá. Ha tudnák, ki a barátnőm, sokkal jobb sztori lenne” – reagált a szóbeszédre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.