VV Lóri VV Dina ValóVilág powered by Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két lánnyal is játszik VV Lóri, akiről most már jól látszik, igen taktikus srác. 

Lóri este, az őszinteség órájában mesélte el, hogy főképp a taktika vezérelte, amikor közeledett VV Dinához, és Evelint is emiatt vitte a paplan alá.

Forrás: RTL II

A fiú bátyja, Roland szerint egyértelmű, hogy a műsort Lóri viszi a hátán, szerinte azonban Lóri csak egy kis botrányt szeretne kavarni. "Egyik legnagyobb fegyvere, hogy stresszes helyzetben is rettenetesen higgadt tud maradni, eddig ez bevált. Szerintem a hét végéig minden róla szól majd" - mondta a srác a Blikknek, aki szerint Dina és Evelin ott hibáznak, hogy épp azt csináljk, amit Lóri elvár.

Forrás: RTL II

Dina ugyanis, bár párja van odakint, nehezen tudja megállni, hogy ne másszon rá a fiúra, aki most a lány riválisával, Evelinnel kavar. "Biztosra veszem, hogy Lóri fog szexelni a villában, csak egyszerűen még korai­nak érzi ezt az első héten. 23 éve a testvérem, jól ismerem, nem fogja ezt a dzsókert ilyen hamar ellőni. Szerintem azonkívül, hogy „használja" majd a két lányt, semmit nem fog velük kezdeni, egyik sem az esete" - tette hozzá a testvér, aki szerint Lóri imád játszani a lányokkal, ha azonban szerelmes lesz, akkor már egészen másként vislkedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.