Az énekesnő szerint egy anyuka sem zárkózhat be, és azzal sincs semmi probléma, ha korán visszamegy dolgozni. Persze ehhez kell egy megfelelő társ is, Bence pedig ilyen téren rengeteget bizonyított.

A nők többségének életét alapjaiban véve változtatja meg az anyaság, ez alól pedig Csobot Adél sem kivétel. A fantasztikus élmények mellett pedig

számos veszély is fenyegeti az újdonsült anyukákat.

Forrás: Instagram/istenesbence

A terhességi depresszió karmai elől sokakat a munka ment meg, Adél például négy hónappal a szülés után már újra dolgozni kezdett a Sztárban sztár +1 kicsi című produkciójában, mint zsűritag.

"Nem mondom, hogy könnyen döntöttem, és Bencével is meg kellett beszélnem, hogyan tudnánk megoldani a helyzetet, hiszen egy kisbaba mellett ez elég sok szervezést igényel. Szerencsére csak a vasárnap esténket érinti ez a munka, Nátánt bármikor rábízhatom Bencére, és a nagyszülők is sokat segítenek" - mondta Adél a Story Magazinnak.

Forrás: Facebook/istenesbence

A sztármama azt is hozzátette, hogy szerencséje van, mert férje mindig támogatta, és segített, hogy ne essen depresszióba.

"Az nem normális, ha ilyenkor egy nő bezárkózik, ezt pedig legtöbbször a férfiak tudják megakadályozni. Bence arra is odafigyelt, hogy rengeteg programot csináljunk. Én eleve olyan alkat vagyok, akit le sem lehet lőni, igénylem a pörgést" - tette hozzá boldogan az énekesnő.

Istenes Bence és kisfia együtt bolondoztak: így változott át a kis Nátán
"Tiszta apja ez a gyerek!" - írta több kommentelő is a műsorvezető fotója alá. Rég láttunk ilyen cuki apa-fia bejegyzést! A teljes cikket itt elolvashatod!