Terhes lett nevelőjétől egy intézetis kislány

Forrás: Thinkstock -
terhes nevelőotthon állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nevelőotthonban a kiszolgáltatott gyerekeket kihasználták a nevelőik, szadista vágyaikat élték ki az árva vagy félárva intézetiseken. Kiderült, hogy egyikük teherbe is esett!

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt egy magyar nevelőotthonban szexuális kapcsolatot létesítettek a nevelők az intézetisekkel, cserébe a nagyobbaknak több zsebpénzt, a kisebbeknek pedig ajándékokat adtak cserébe. Most újabb részletek láttak napvilágot az ott történt borzalmakról: az egyik lány teherbe esett nevelőjétől.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Bors megszerezte az egyik 15 éves fiatalnak vallomását, amelyben elmesélte az ott történteket. Legtöbbjük korábban volt lakója az intézetnek. A titkos vallomások között az egyik korábbi lakó állította, az egyik fiatal lány terhes lett a nevelőtől. Megszülte a babát, de nem tudni, hogy mi van velük. "Igen, tudom, ki ez a fazon, de nem beszélnék arról, amit tudok, mert megígértem valakinek, hogy titokban tartom. Az egyik lány azt mesélte nekem, tőle lett terhes" - állt a vallomásban.

Büntetés-végrehajtás napja: legmegdöbbentőbb börtönök a világ körülhttp://www.life.hu/news/20160908-magyarorszagon-21-alkalommal-unnepli-a-buntetes-vegrehajtas-a-napjat-osszeallitas-a-fulop-szigeteki.html21. alkalommal ünnepli a büntetés-végrehajtás a szervezet napját, a Szent Adorján napot. Itthon jelenleg 29 börtön van, ezekben több mint 18000 fogvatartott tölti büntetését, ám közel sem olyan borzalmas körülmények között, mint például az El Salvador-i börtönben, ahová az őrök sem mernek belépni. NewsOrigoBotrány a sportvilágban! Gyurta Dániel csúnyán beszólt az edzőjénekhttp://www.life.hu/news/20160908-gyurta-daniel-szerint-szeles-sandornak-onmagaval-kell-elszamolnia.htmlA sikertelen riói olimpiai szereplés után is szeretné folytatni a közös munkát Széles Sándor edzővel az úszó Gyurta Dániel. News--Rejtélyes bohócok riogatják egy amerikai kisváros lakóithttp://www.life.hu/news/20160907-hihetetlen-rejtelyes-bohocok-riogatjak-egy-kisvaros-lakoit.htmlEgy nagyszerű forgatókönyv is lehetne a dél-karolinai Greenville lakosainak kálváriájából, csak egy bökkenő van: a sztori úgy tűnik komoly. Az ott élők ugyanis azt állítják, hogy egy csoportnyi bohóc tartja őket rettegésben, a hatóságok azonban tehetetlenek. News--Elhunyt a Tíz kicsi indián sztárja, Wyatt Earphttp://www.life.hu/news/20160907-wyatt-earp-elhunyt-a-sorozatsztar-91-eves-volt-a-szakma-gyaszol.htmlHugh O'Brian amerikai film- és tévés színész hétfőn távozott, békésen. A The Life and Legend of Wyatt Earp című ötvenes-hatvanas évekbeli sorozat sztárja 91 éves volt. NewsOrigoJelentkezz te is! Ingyen nyelvtanfolyam indul az országban http://www.life.hu/news/20160907-nyelvtanfolyam-orszagszerte-tobb-kepzesre-is-ingyen-lehet-jelentkezni.htmlIngyen nyelv- és informatikai oktatás indul a szakközépiskolákban. A képzésekre bárki jelentkezhet kortól függetlenül, a tanfolyamok végén OKJ-s vizsgát lehet majd tenni. News--Harry herceg bejelentését megkönnyezték az internetezőkhttp://www.life.hu/news/20160907-harry-herceg-az-osszel-ismet-korutra-indul-a-karibi-tersegben.htmlHarry herceg bejelentése miatt örömmámorban úsznak a rajongók, hiszen kiderült, a közeljövőben ismét körútra indul a karibi térségben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.