Pumped Gabo és kedvese lebuktak: szexvideó került elő a párról

Nyerő páros párkapcsolat szex Pumped Gabo együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros szerelmespárja már a sztárvillában is többször lebukott egy-egy együttlét során. Most azonban egy nem mindennapi dolog került elő: a Bors postaládájában egy szexvideó landolt. 

A Bors egyik e-mail-címére egy rövid házi pornó érkezett. A videón állítólag a fiatalok láthatóak, ahogy szexelnek egy kanapén. A lap azonnal megkereste az érintetteket, akik először meglepődtek a dolgon, de végül nem tagadtak semmit. Sőt egy idő után az erotikáról és szexuális szokásaikról kezdtek el beszélni.

Forrás: RTL Klub

„Napi kétszer-háromszor szoktunk szexelni, így van ez a villában is, a Nyerő páros-villában. Privát célra mi gyakran készítünk ilyen házi videókat, nem csak az otthonunk különböző pontjain, autóban, szabadban is. Gyakran visszanézzük őket, szórakozunk rajtuk. 2016-ban egy ilyen videó már nem kell hogy meghökkentő legyen. Az interneten, a valóságshow-kban ugyanezt látják az embe­rek. Jó, boldog nem vagyok, hogy ez valahogy hozzátok jutott, de vállaljuk, ezek is mi vagyunk” – magyarázta Gabo, aki hozzátette: tömeges és párcserés dolgokban nem gondolkodnak.

Nem bízott benne? Pumped Gabo csalódott kedvesében

A Nyerő párosban ezúttal Gabo és kedvese, Ági között volt igen feszült a helyzet. Videó!
Szörnyű baleset történt Adávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-adaval-baleset-tortent-parkolo-autojaba-rohantak-bele-totalkaros-lett.htmlNagyon szerencsétlen dolog történt Adával, ugyanis totálkárosra tört az autója önhibáján kívül. Mivel két gyermek mellett neki a kocsija nélkülözhetetlen kellék, nagyon megnehezíti életét ez a baleset. TV + Sztárok--Szabó Zsófi folyton hisztizik? Zsolti kifakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160907-nyero-paros-szabo-zsofira-azt-mondta-a-kedvese-hogy-sokat-hisztizik.htmlKissé feszült volt a helyzet a Nyerő Páros legutóbbi adásában Szabó Zsófi és kedvese, Zsolti között. TV + Sztárok--Berki Natasa Zselyke legyőzte félelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160907-berki-natasa-zselyke-legyozte-lovak-iranti-felelmet-fel-is-ult-egy-pacira.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela kislánya egyre nagyobb és egyre cukibb lesz. A kis Zselyke ráadásul ennyi idősen máris maga mögött hagyta az egyik legnagyobb félelmét! TV + Sztárok--Hoppá! Krisztián szívesen pornózna a villa szöszijével, Micivel http://www.life.hu/sztarok/20160907-valo-vilag-szivesen-pornozna-egymassal-a-villa-ket-lakoja-vallomas-a-fiutol.htmlA két játékos a kanapén beszélgetett, amikor szóba került a felnőtt filmezés. A jóképű macsó szívesen látná meztelenül a villa szőkeségét. TV + SztárokOrigoItt a vég: szakított Taylor Swift és Tom Hiddlestonhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-szakitott-taylor-swift-es-tom-hiddleston.htmlRémes nap ez a mai, pláne, amióta megtudtuk, hogy pár hónap után búcsút mondott egymásnak a showbusiness legígéretesebb álompárja. TV + Sztárok--Daniel Craig újra James Bond lesz? Milliókkal akarják lekenyerezi a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-daniel-craig-szineszt-fel-akarjak-kerni-ismet-james-bond-szerepere.htmlMegdöbbentően magas gázsit ajánlottak a világsztárnak, ha hajlandó még 2 részt elvállalni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.