felháborodás Nyerő páros Király Péter Pumped Gabo kieső Kabát Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét kiesett egy pár a Nyerő Párosból: Pumped Gabo és Ági számára ért véget a játék. Az általuk nyújtott teljesítmény döntött, ugyanis társaik nem tudtak választani és szavazategyenlőség alakult ki. Király Peti pedig felháborodott Kabát Peti döntésén.

Minden sztárpár leadta a szavazatát, ezzel jelezve, hogy Szabó Zsófiékkal vagy Pumped Gabóékkel élnének együtt tovább. Mivel szavazategyenlőség alakult ki, a játékban nyújtott teljesítményük döntött: Pumped Gabóék estek ki. Gabo már korábban érezte, hogy számukra hamarosan véget ér a játék, ezért kiöntötte szívét társainak.

Pumped Gabo távozik Forrás: RTL Klub

Elmesélte mennyit jelentett, hogy köztük lehetett, de hiába, úgy tűnik nem hatott meg mindenkit a beszéde. Annak ellenére, hogy Szabó Zsófi - aki párjával szintén veszélyzónában volt - arra bíztatta burkoltan a társait, szavazzanak inkább Gabóékra, ők estek ki a játékból.

Király Peti pedig felháborodott azon, hogy Kabát Peti is Gabóék ellen voksolt.

A szavazás után csak annyit mondott Kabátnak, hogy ez a játék a pénzről is szól, amire Gabóéknak nagyobb szüksége lett volna, mint Zsófiéknak. Majd Peller Annával beszélgettek a történtekről.

Forrás: RTL Klub

„Kiállt és kiadta a szívét. És

Peti azt mondja nekem, hogy nem dönthet másképp, mert megbeszélte Adrival"

- mérgelődött az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, aki nem érti, hogy Kabát miért mindig a párjára hallgat. „Ő fél, ő egy ilyen típus" – mondta szomorúan Anna, de ez nem nyugtatta meg Király Petit. „Azt mondja, 38 év alatt senki nem siratta meg, csak Gabo, erre kiejti őt" - értetlenkedett tovább barátja döntésén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.