házikedvenc Kulcsár Edina macska Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő egy cuki képpel rukkolt elő, amelyen megmutatta cicáját, Tonyt. A kis kedvenc láthatóan élvezte a fotózást, hiszen gazdájához hasonlóan ő is pózolt. 

Kulcsár Edina legutóbb a szerelmét, most pedig a cicáját, Tonyt mutatta meg a rajongóinak, utóbbit pedig mindenki kitörő örömmel fogadta. Nem csoda, hiszen

a bájos állat még pózolt is a szelfihez.

❤️ ❤️ #reallove #cat #tony #cutie #greycat

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,

Tony még kölyökkorában került Edinához, így volt ideje megtanulni, hogyan mutassa meg a legelőnyösebb pofiját. Ilyen volt még a kezdetek kezdetén:

Amikor kicsi volt.. #oneyearago #mycutie #tony #cat #littlecat

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,

Kulcsár Edina nem ad esélyt a férfiaknak

A világ második legszebb nőjét egy buliban faggatta a Life.hu riportere, Domszky László. Kiderült, hogy Edina mennyire szokott jó kislányként viselkedni, és az is, hogy ostromolják-e a férfiak. Ha kíváncsi vagy a válaszokra, megnézheted itt!
Rubint Réka visszavette volna a férjének adott ajándékáthttp://www.life.hu/sztarok/20160909-rubint-reka-visszavette-volna-a-ferjenek-norbinak-adott-ajandekat.htmlEgy rémisztő, ugyanakkor csodás élménnyel ajándékozta meg férjét Rubint Réka, hiszen 14. házassági évfordulójuk alkalmából teljesítette Norbi egyik álmát, aki így szó szerint a fellegekben érezhette magát, hiszen egy vadászgéppel repülhetett. TV + SztárokOrigoHeidi Klum megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20160909-heidi-klum-bebizonyitotta-hogy-smink-nelkul-is-kaprazatos.htmlHeidi Klum egy igazi szépség. A modell ritkán mutatkozik smink nélkül, most azonban kivételt tett, a rajongók legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoDér Heni és Manker tánca tette szebbé a napunkathttp://www.life.hu/sztarok/20160909-kasza-tibi-baratnoje-manker-es-der-heni-tanca-szebbe-tette-a-napunkat.htmlSzexi táncot lejtett Dér Heni és Kasza Tibi barátnője, Manker, ráadásul az erről készült videót a rajongóikkal is megosztották. TV + SztárokOrigoBoldog születésnapot, Hugh Grant!http://www.life.hu/sztarok/20160909-boldog-56-szuletesnapot-hugh-grant.htmlPénteken töltötte be 56. születésnapját az egyik kedvenc színészünk, Hugh Grant. TV + Sztárok--Király Viktor exe kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20160908-kiraly-viktor-exe-meglepoen-nyiltan-beszelt-a-kapcsolatukrol.htmlAz énekes öt év után, tavaly szeptemberben szakított szerelmével, Beával, aki most teljes őszinteséggel beszélt a kapcsolatukról. TV + Sztárok--Beyoncé 35. születésnapi buliján hemzsegtek a világsztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-beyonce-szuletesnapi-bulijan-csakugy-hemzsegtek-a-sztarok.htmlHa a 35. születésnapján Beyoncé az 1970-es évekbe akar visszautazni, akkor összejön neki! Sőt, az ötletét számtalan különlegességgel is megspékelte, így minden adott volt egy remek paryhoz: beöltözött világsztárok, buli a tetőn, finom italok és falatok, a dekorációról nem is beszélve. Nézzétek csak! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.