Jáksó László: A komplexusos hülyéknek valók a celebek

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz -
interjú videó Heti Hetes Jáksó László celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jáksó Lászlót a Hello! magazin partiján kapta el a Life.hu riportere. Kíváncsiak voltunk, hogy van, mi van vele, hiszen régen nem hallottunk róla.

Jáksó egy olyan ember kedvéért ment el a magazin bulijára, akivel különleges a kapcsolata. A jövőben esze ágában sincsen hasonló rendezvényeken megjelenni, sőt, majdnem kimondta azt a mondatot is, amit Győzike, miszerint ő nem akar celeb lenni.

Jáksónak egybként mindegy, tojik arra, hogy celebnek nevezzük az ismert embereket vagy nem, abban azonban biztos, hogy az ember azért szerepel tévében, hogy reggel, amikor a sok komplexusos hülye kinyitja az újságot, boldogan ellenőizze, hogy ő még mindig többet ér azoknál, akik szerepelnek benne.

Jáksó László visszatért eredeti foglalkozásához, megint számítógépes programokat ír. A rádiózás néha eszébe jut, de fájóan nem hiányzik neki. A Heti Hetes műsorvezetői székében viszont marad.

Marsi Anikó: "Fura nekem az egész helyzet"http://www.life.hu/sztarok/20160911-marsi-anikonak-furcsa-az-itthoni-felhajtas-nem-szokott-ehhez-hozza.htmlLibor Laura nem tudja, hogy továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-libor-laura-a-star-academy-masodik-kiesoje-nem-tudja-hogyan-tovabb.htmlCsak barátság van köztük? Ő a férfi C.Ronaldo életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-o-a-ferfi-c-ronaldo-eleteben-ricky-regufe-es-a-focista-mindig-egyutt-vannak.htmlBukta lesz a Star Academy? Alig nézte valaki a show-thttp://www.life.hu/sztarok/20160911-bukott-a-tv2-hetrol-hetre-kevesebben-nezik-a-star-academyt.htmlStohl András lánya hatalmas döntést hozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160911-stohl-andras-musorvezetokent-debutal-a-fem3cafeban.htmlVV8: "Egy szavamat sem gondoltam komolyan" - VV Tivy megbánta tettéthttp://www.life.hu/sztarok/20160911-vv-tivy-bocsanatot-kert-vv-zseraldintol-miutan-csunyan-osszevesztek-vv-viki-bulijan.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.