Libor Laura nem tudja, hogyan tovább

TV2 Star Academy tehetségkutató Libor Laura kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Olyan zavarodottságban vagyok, mint amikor beköltöztem ide, csak most kiköltözöm” – Libor Laura, a Star Academy második kiesője a Life.hu-nak nyilatkozott arról, hogyan tovább a show után. 

„A családom kint vár, a barátaim örülnek, hogy végre találkozhatunk, folytatom az életemet ott, ahol abbahagytam, és talán még új dolgok is jöhetnek bele. Inkább csak szomorú vagyok, hogy elhagyom azokat az embereket, akiket megszerettem” – sírta el magát Laura, aki Keresztes Ildikó szerint pusztítóan rosszult szerepelt a szombati élő show-ban.

Laura egyelőre nem tudja, hogyan tovább. Bródy János vokalistájaként munkatársait felkészítette, hogy egy jó darabig nem tud menni a koncertekre. Ha találtak valakit a helyére, akkor nem tudja, mi fog történni, de amúgy sem vokalistának való.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.