Elképesztő! Bíró Ica és Zoltán Erika kistestvérévé változott Vásáry André

Forrás: Facebook/ Sztárban sztár -
Sztárban sztár Zoltán Erika Bíró Ica Vásáry André
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második versenyzőként lépett a Sztárban sztár színpadára Vásáry André, akit az RTL Klub Csillag születik című műsorában ismerhettünk meg. Elképesztő produkciót villantott, a zsűri szája is tátva maradt.

Vásáry André elképesztő procukciót nyújtott a Sztárban sztár második versenyzőjeként.

Szőke parókában, piros pólóban és szaggatott farmerban énekelte a Casanova című Zoltán Erika számot. Elmondása szerint éjjel-nappal magassarkúban járt, hogy ne essen hasra előadás közben. Bárhogyan is, André nőket megszégyenítő módon vonaglott a zsűritagok előtt,

akik szóhoz sem jutottak.

Hajós András imádta a produkciót, Bereczki szerint pedig a színpadi megjelenés mellett a hangokra is oda kellene figyelnie.

Természetesen Majka sem tudta szó nélkül hagyni az előadást:

"Kétség kívül a legnagyobb Vénusz dombbal rendelkezel André!"

Mi imádtuk Zoltán Erika és Bíró Ica kistestvérét!

Forrás: Facebook/ Sztárban sztár

Liptai Claudia csak úgy tündököl a Sztárban sztár műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-liptai-claudia-csodaszep-kismama-tundokolt-a-sztarban-sztar-szinpadan.htmlSzeptember 11-én este ismét útjára indult a Tv2 nagyszabású showműsora, a Sztárban sztár. Liptai Claudia óriási pocakkal lépett a színpadra. Majka, Bereczki Zoltán és hajós András mellett ő a zsűri egyetlen női tagja. TV + SztárokOrigoNézd meg, hogyan hangolódik a zsűri a Sztárban sztár első adására!http://www.life.hu/sztarok/20160911-hamarosan-kezdodik-a-sztarban-sztar-legujabb-evada-a-zsuri-kulonleges-modot-valasztott-a.htmlHamarosan elstartol a Sztárban sztár legújabb évada, melyben számos sztár bújik hétről-hétre más-más előadók bőrébe. A zsűri férfi tagjai különös módot választottak a ráhangolódásra. TV + SztárokOrigoMariah Carey nem bír magával- habfürdős szelfit posztolt http://www.life.hu/sztarok/20160909-mariah-carey-nem-tudja-mivel-vonja-magar-a-figyelmet-ezuttal-habfurdos-kepet-posztolt.htmlMariah Carey mostanában egyre feltünőbb fotóival sokkolja rajongóit. Van, hogy két számmal kisebb ruhába bújik, előfordul, hogy illuminált állapotban enyeleg szíve választottjával... Most viszont egy szörnyen ízléstelen habfürdős fotót készített magáról és nem is félt feltenni közösségi oldalára sem. TV + Sztárok--Hová tűnt Peller Anna és férje?http://www.life.hu/sztarok/20160907-hova-tunt-peller-anna-es-ferje-mikozben-a-tobbiek-kozosen-vacsoraztak-a-nyero-paros-musoraban.htmlA Nyerő páros tegnapi adása is feszültséggel, vitákkal és összeesküvésekkel volt tele. A nap végére viszont béke honolt a luxusvillában. Csupán két sztár hiányzott a csapatból, no de hová tűntek? TV + Sztárok--Micsoda?! Rihanna terhes?http://www.life.hu/sztarok/20160905-rihanna-kisbabat-var-a-kanadai-szarmazasu-rappertol.htmlRihannától megszokhattuk, hogy szinte minden héten szolgáltat témát a bulvársajtónak. Hol botrányos koncertjei, hol felismerhetetlen külseje miatt kerül a címlapokra. Most viszont mindenki megdöbbenésére felröppent a hír, hogy Riri kisbabát vár újdonsült szerelmétől. TV + Sztárok--Micsoda édeshármas! Kiss Ramóna szendvicsbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160901-kiss-ramona-solti-adammal-es-kinizsi-ottoval-fotozkodott-edes-harmasban.htmlKiss Ramóna elmondása szerint egy ideje már a szinglik táborát erősíti. Ám utolsó közösségi oldalára kiposztolt fotóján jól látszik, így is mennyire élvezi az életet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.