Sarah Jessica Parker beújít: Különleges szerepet vállalt el

színésznő film Sarah Jessica Parker dráma mozi Hollywood énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Énekesnőt játszik és dalra is fakad következő filmjében Sarah Jessica Parker amerikai filmcsillag - írta a BBC News.

Az egyelőre cím nélküli dráma főszereplője egy Vivienne nevű New York-i énekesnő, akinél súlyos betegséget állapítanak meg. A The Hollywood Reporter értesülése szerint a forgatókönyvet Laura Eason jegyzi, aki a Kártyavár (House of Cards) tévésorozatot is írta. A rendező a francia Fabien Constant lesz, a forgatás télen kezdődik New Yorkban. Constant számos divat- és popkulturális témájú dokumentumfilmet készített, egyik legismertebb műve a Mademoiselle C, mely Carine Roitfeld volt Vogue-főszerkesztő és stílusikon életéről és munkájáról szól.

Sarah Jessica Parker Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images North America / AFP


Sarah Jessica Parker nem énekes szerepeiről lett híres, bár tizenévesen fellépett az Annie című musicalben. A színésznő nemcsak a főszerepet játssza a készülő drámában, de közreműködött a forgatókönyv készítésében és producerként is segíti a rendezőt. Parker legutóbb a Minden út Rómába vezet című romantikus komédiában szerepelt, tévében a HBO Divorce című sorozatában látható októbertől.

Csepregi Éva: "Nem voltam soha modellalkat"http://www.life.hu/sztarok/20160912-csepregi-eva-tarsra-vagyik-a-sztar-ilyen-ferfit-keres-maganak-oszinte-vallomas.htmlMeryl Streep Hollywood legnagyobb dívája - néha bizony őt is zavarba lehet hoznihttp://www.life.hu/sztarok/20160912-meryl-streep-hollywood-legnagyobb-divaja-a-life-hu-olvasoinak-kedvence.htmlAngelina Jolie újra a régi? Friss fotó a világsztárról http://www.life.hu/sztarok/20160912-angelina-jolie-mar-nem-olyan-vekony-jordaniaban-jart-a-vilagsztar.htmlKirály Viktor és testévre sűrűn cserélgették a csajokat http://www.life.hu/sztarok/20160912-kiraly-viktor-nagy-nocsabasz-volt-az-enekes-testverevel-egyutt-csajozott.htmlAlig lehet ráismerni: szakállas pasi lett Bradley Cooper?http://www.life.hu/sztarok/20160912-alig-lehet-raismerni-szakallas-pasi-lett-bradley-cooper.htmlVV Viki: "Nagyon sokat ittunk bent"http://www.life.hu/sztarok/20160912-vv8-elso-kiesoje-vv-viki-elmondta-a-life-hu-nak-hogy-vigyazni-fog-az-alkohollal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.