Harrison Ford bejárja az egész országot: micsoda fotók!

fotó Magyaroroszág színész Magyarország Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész nem csupán a turisták által kedvelt belvárosi helyeken, hanem bárhol felbukkanhat. Vasárnap a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet.

A Blikk jóvoltából már azt is tudjuk, hogy szombaton hol és mit vacsorázott Han Solo megformálója. "Előételnek grillezett Halloumi sajtot kért salátával, főételnek pedig szárazon érlelt USDA Prime Black Angus Porterhouse steaket, amelyet azonban megosztott a rendezővel" - mesélte a lapnak Konrády Zoltán étteremtulajdonos, majd elmesélte, hogy a sztárnak nagyon ízlettek a fogások, és nagyon közvetlen volt.

Az egyik meglepett vendég pont a születésnapján találkozott össze a sztárral, alighanem a jeles nap emlegetése segítette hozzá az alábbi közös kép elkészítéséhez.

#harrisonford #and #me #kisoroszi #hungary #sunday #morning #breakfast #celebrity #hoolywood

Alexandra Toth (@sz5ndr5) által közzétett fénykép,

Egy újabb rajongó pedig az Instagramon számolt be arról, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve vasárnap reggel elmentek kutyát sétáltatni, és egy fogadóban futottak bele Fordba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.