Kombinéban szelfizett Julianne Hough - csak nem így lép a vörös szőnyegre?

Forrás: Origo -
fehérnemű Julianne Hough vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé alulöltözötten fotózkodott a világsztár. De jól állt neki!

A szexi, 28 éves Julianne Hough színésznő a minap kombinéban fotózkodott, a képhez pedig a következőket írta:

Forrás: Origo

"Mit gondoltok, srácok? Talán kissé alulöltöztem az Emmy-re? Mindjárt kész vagyok, és alig várom, hogy lássátok az esti szettemet!" - írta a szőkeség, aki a fotózás után az Emmy gálára indult.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

A szexi kombiné után a sztár egy hasonlóan dögös, sokat mutató estélyiben bulizott a díjátadón, bár be kell valljuk, nekünk a kombiné jobban bejött.

Harrison Ford bejárja az egész országot: micsoda fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160912-harrison-ford-tobb-helyen-is-megfordult-az-orszagban-foto-a-rajongoktol.htmlA színész nem csupán a turisták által kedvelt belvárosi helyeken, hanem bárhol felbukkanhat. Vasárnap a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet. TV + Sztárok--Bódi Sylvi a világ egyik legszerencsésebb asszonya: íme, a bizonyíték http://www.life.hu/sztarok/20160912-bodi-sylvi-lassan-bejarja-az-egesz-vilagot-ujabb-lenyugozo-video-a-sztartol.htmlHihetetlen, hogy a természet mire képes! Sylvi nagyon szerencsés lány, hogy ilyen pazar helyeken járhat. TV + Sztárok--Angelina Jolie újra a régi? Friss fotó a világsztárról http://www.life.hu/sztarok/20160912-angelina-jolie-mar-nem-olyan-vekony-jordaniaban-jart-a-vilagsztar.htmlAz Oscar-díjas híresség fotóit látva sokkal bizakodóbbak vagyunk, hiszen végre nem csontsoványan mutatkozott a sajtó előtt. TV + Sztárok--Peller Annáék forró éjszakája után különös dolgok történtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-peller-anna-es-ferje-romantikus-esteje-utan-budos-volt-az-agynemu.htmlA Nyerő Páros talán legszerelmesebb párja Peller Anna és férje, Miki. Bevallottan azért vállalták ezt a játékot, hogy végre egy kis időt kettesben tudjanak tölteni, hiszen az utóbbi időben a gyereknevelés és a munka töltötte ki a mindennapjaikat. TV + SztárokOrigoAlig lehet ráismerni: szakállas pasi lett Bradley Cooper?http://www.life.hu/sztarok/20160912-alig-lehet-raismerni-szakallas-pasi-lett-bradley-cooper.htmlJóvágású pasiból szakállas középkorú fickó lett a mindig tip-top Bradley Cooper. TV + Sztárok--Király Viktor és testévre sűrűn cserélgették a csajokat http://www.life.hu/sztarok/20160912-kiraly-viktor-nagy-nocsabasz-volt-az-enekes-testverevel-egyutt-csajozott.htmlA Star Academy zsűritagja nagyon szoros kapcsolatot ápol a testvérével, Bennel. Bár ritkán éltek vissza a hasonlóságukkal, a lányokkal szemben akadtak kivételek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.