Hosszú Katinka és Shane Tusup az elmúlt évek sikereivel a hátuk mögött úgy döntöttek, felkarolják a magyar tehetségeket és úszóiskolát indítanak, ahol zavartalanul és megfelelő környezetben tudnak tehetségükre koncentrálni. Ám ez a kezdeményezés sokaknak szemet szúrt a szakmában és igyekeznek bojkottálni a páros tevékenységét.

Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup néhány nappal ezelőtt indították el Iron Aquatics nevű úszóklubjukat. Ahogy arra számítani lehetett özönlöttek a a jelentkezők a közösségi oldalon történt felhívásra, a létszám hamar betelt.

A boldog kezdés után viszont azonnal szembesülnie kelett a párosnak az első nehézségekkel, amikről Shane közösségi oldalán be is számolt:

"Csalódottsággal tölt el, amikor olyan klubokról hallok, amelyek zsarolással vagy lelki terrorral akarják megtartani a tagjaikat, ahelyett, hogy inkább azok támogatásával törődnének. Mi vagyunk a gyerekekért és a szülőkért, és nem fordítva!" - kesergett Sahe Instagram posztjában.

Úgy tűnik, az úszóklubok nem engedik a gyerekenek, hogy csak úgy átigazoljanak, ami egyébként nem lenne tilos, viszont ha ezt meglépik, a klubok megkeseríthetik az úszók életét. Ezt pedig Shane most közvetlen közelről is érzékelhette.

Követői viszont bíztatásra buzdítják:

"Kérlek, folytassátok ezt a lenyűgöző munkát! Miattad és Katinka miatt akarunk hazaköltözni, hogy a kislányunknak már te lehess az edzője." -írta az egyik kommentelő.