Ellen DeGeneres Bradley Cooper Michelle Obama Oscar 2014 First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Obamával és Ellen DeGeneressel készített közös szelfit a talkshowban a sármos színész.

Az amerikai First Lady volt a vendége az Ellen DeGeneres talkshow-nak. A humoristaként híressé vált talkshow-háziasszonyban most sem csalódhattunk. A műsorvezető szeretett volna egy szelfit lőni Michelle Obamával aki szívesen vállalta a képet és még azt is felajánlotta, hogy

ne a szokásos klasszikus fotót készítsék, hanem vágjanak „kacsafejet"

(csücsörítsenek) a képen. A fotó el is készült, majd a műsorvezetőnek eszébe jutott, hogy Bradley Cooper az, aki igazán jó a szelfi-készítésben. Ezután a női nézők legnagyobb örömére megjelent Bradley és lőtt pár szelfit.

Yaaaaay! Can't wait.. ❤️ #BradleyCooper #EllenDeGeneres #MichelleObama #TheEllenShow

Bradley Cooper (@bradleycooper_original) által közzétett fénykép,

A fotók elkészülésének minden pillanatát rögzítették a talkshow kamerái.

A mindig humoránál lévő Ellen DeGeneres arra a vicces helyzetre utalt Cooperrel műsorában, amikor a 2014-es Oscar-gálán ő kattintotta el azt a híressé vált fotót, amikor Hollywood színe java zsúfolódott össze egy képbe. Akkor DeGeneres először Meryl Streeppel akart egy közös fotót, végül Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Meryl Streep, Julia Roberts, Brad Pitt, Lupita Nyong' és Angelina Jolie és még jópár sztár csatakozott a képhez.

Forrás: ESPECIAL / NOTIMEX

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.